Ηρώ Μουκίου: Η αποβολή στην δεύτερη εγκυμοσύνη της - «Ήμουν στο τρίτο μήνα και έπαθα...»

Συγκινεί με την εξομολόγηση της

Η Ηρώ Μουκίου σήμερα Τετάρτη 25/9 βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά Άγιος Έρωτας και κάνει πρεμιέρα απόψε στον ALPHA (δείτε το επεισόδιο πριν προβληθεί) μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η συνέντευξη της Ηρώς Μουκίου

Ο Άγιος Έρωτας

«Έχω αγωνία να δούμε το ρόλο μου. Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Έχει πολλά ένοχα μυστικά. Στο πρώτο επεισόδιο φαίνεται ακριβώς το μυστικό της. Έχει να κάνει με τον Βαρελά στου οποίου την οικογένεια δουλεύω και γνωριζόμαστε από παιδιά. Είναι μια εποχή του 60 όπου η ηθική ήταν διαφορετική. Εγώ είμαι φτωχή, ήταν δύσκολα τα πράγματα και μια σχέση να προχωρήσει. Η γυναίκα του με μισεί. Δεν ξέρει το μέγεθος των μυστικών. Έχω δυο παιδιά και τα μεγαλώνω μόνη μου γιατί ο άνδρας μου πέθανε στα χωράφια», είπε για το ρόλο της στην σειρά του ALPHA που ακόμα δεν έκανε πρεμιέρα και έχει καταφέρει να συζητηθεί/

«Κάνω θέατρο όλα μου τα χρόνια. 30 χρόνια και είναι δύσκολο να κάνεις τηλεόραση. Είχα κάποιες εμφανίσεις - συμμετοχές. Δεν έχω ξανακάνει καθημερινό. Συντέλεσαν πάρα πολλοί λόγοι. Το ήθελα. Όταν διάβασα τα σενάρια, τα διάβασα σαν θεατής ήθελα να δω τι θα γίνει και μετά ήταν οι συντελεστές», συμπλήρωσε.

Ο επί 23χρόνια σύζυγός της

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της που είναι ψυχολόγος και μένει στην Λάρισα.

«Ήμουν ερωτική μετανάστρια. Εμένα μου αρέσει, όταν φτάνω κάπου, να φεύγω, να αποστασιοποιούμαι, να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Τον σύζυγό μου τον γνώρισα σε περιοδεία. Είχα πάει σε ένα μπαρ μετά την παράσταση στην Λάρισα και κάπως έγιναν και μας σύστησαν. Από την μια μου άρεσε που είναι ψυχίατρος από την άλλη θα ήταν πολύ εύκολο για αυτόν να μου κάνει "ακτινογραφία". Υπήρχε ένα δίπολο. Ακολούθησα όμως την καρδιά μου. Είμαστε 23 χρόνια μαζί. Είμαστε όμως του πέρα δώθε», εξομολογήθηκε η Ηρώ Μουκίου.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Ηρώ Μουκίου - «Είχα όγκο στην σπονδυλική μου στήλη, στον νωτιαίο μυελό»

Η αποβολή στον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης

Επίσης, εξομολογήθηκε και την αποβολή που είχε το 2004 στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνη της και δεν προσπάθησε ξανά να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι.

«Είχε γίνει το 2004. Ήμουν στον τρίτο μήνα και έπαθα παλινδρόμηση κύησης για άγνωστο λόγο. Συμβαίνει αυτό, όταν προκύπτει κάτι στο έμβρυο, ο οργανισμός θέτει τον ίδιο του τον εαυτό σε αποβολή, γιατί προηγείται η υγεία της εγκυμονούσας.

Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Απογοητεύτηκα. Ήτα ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί γιατί δεν είχα ξαναζήσει μία αποβολή και είχα αρχίσει να συνηθίζω στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε δεύτερο παιδί. Και από την άλλη είπα "αφού έτσι έχουν τα πράγματα και δεν ευδοκίμησε, δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω"», αποκάλυψε η Ηρώ Μουκίου.

Όσον αφορά την κόρη της είπε: «Είναι γιατρός, επιστήμων και έχει επιλέξει αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω για την κόρη μου, διότι δεν ανήκει στον χώρο της δημοσιότητας. Έχει δίκιο. Τα παιδιά δεν μας ανήκουν, ώστε να τα περιφέρουμε και να καρπωνόμαστε τις δικές τους επιτυχίες».