Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με το πέπλο μέσα στη θάλασσα - Η νέα της ανάρτηση με τον σύζυγο της

H αδημοσίευτη φωτογραφία τους

@evridiki_valavani / Instagram

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο πλέον σύζυγος της, Γρηγόρης Μόργκαν, "πλέουν" σε πελάτη ευτυχίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μετά από τον πολύκροτο γάμο τους που έγινε 1η Σεπτέμβρη στο όμορφο νησί της Κρήτης. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, με μόλις 80 καλεσμένους με τους απολυτα στενούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες και βιντεο από τον γάμο τους).

Το ζευγάρι λοιπόν, μετά από τον ένα μήνα διαμονής του στο νησί παντρεύτηκαν στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, δίπλα στη θάλασσα, καθώς το μέρος αυτό αποτελεί σημαδιακό για το ζευγάρι. Όταν ολοκληρώθηκε το μυστήριο, η γιορτή συνεχίστηκε με ένα εντυπωσιακό γαμήλιο πάρτι στην παραλία Φαλάσαρνα.Την επόμενη μέρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις γαμήλιες φωτογραφίες τους με το τραγούδι «Lovesong» των The Cure.

Παρόλο που η πρώην παίκτρια του Survivor, προτιμάει να μην μοιράζεται πολλές λεπτομέρειες για την σχέση της και για την προσωπική της ζωή, σε συνέντευξη της όταν ερωτήθηκε για την οργάνωση του γάμου είπε: «Τις προετοιμασίες του γάμου δεν της έκανα τελευταία στιγμή. Το πήρατε χαμπάρι μία βδομάδα πριν γίνει η τελετή. Ένα χρόνο πριν εγώ οργάνωνα τον γάμο σιγά-σιγά. Δεν είχε μαθευτεί τίποτα. Ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος. Ήταν 80 άτομα. Είχα οκτώ τραπέζια να στήσω, τίποτα άλλο. 80 άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης. Οι καλεσμένοι το έμαθαν μετά το Πάσχα. Είδες τι καλοί φίλοι είναι και το κράτησαν;»

Η νέα ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον σύζυγο της

Σήμερα λοιπόν. 25/09, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το bachelor τους, στην οποία βουτάει με το γαμήλιο "πέπλο" της μέσα στη θάλασσα, κρατώντας χέρι-χέρι με τον αγαπημένο της.

Δείτε την ανάρτηση της: