Ανατριχιάζει ο Τέρης Χρυσός: «Είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι! Θέλω πάνω στον τάφο μου να γράψετε...»

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αυτοεξυπηρετηθώ»

NDPPHOTO

Ο Τέρης Χρυσός έζησε τα παιδικά του χρόνια μέσα στη φτώχεια μέχρι που δεν είχε ούτε σπίτι για να μείνει. Παρόλες τις δύσκολες συνθήκες ωστόσο, με πολλή δουλειά, κατάφερε με τη φωνή τα τραγούδια και τους δίσκους του, να ζήσει, να επιβιώσει και να σταδιοδρομήσει.

Εμφανίστηκε με την ορχήστρα ποικίλης μουσικής της ΕΡΤ, και με τους σημαντικότερους μαέστρους. Απέσπασε πολλά και σημαντικά βραβεία, ενώ κυκλοφόρησε πολλούς δίσκους με μεγάλη επιτυχία. Δύο από τις πιο δημοφιλείς επιτυχίες του αποτελούν τα τραγούδια "Τάκα Τάκα" & "Που ζητάς να πας" από τους δίσκους του.

Σήμερα όμως στα 84 του χρόνια, περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι του, έχει καθηλωθεί στο κρεβάτι και του είναι δύσκολο να αυτοεξυπηρετηθεί. Δεν έχει κανέναν να τον φροντίσει...

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τέρη Χρυσού

«Είμαι ακόμα στο κρεβάτι από ένα ατύχημα που είχα σπίτι μου. Πονάω πάρα πολύ στη μέση και πιο κάτω. 15 μέρες τώρα είμαι στο κρεβάτι. Έχω πέσει στο μπάνιο 2 η ώρα τη νύχτα, ζαλίστηκα και χτύπησα στα μαλακά μόρια», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αυτοεξυπηρετηθώ. Ευτυχώς δίπλα μου μένει ένα ζευγάρι οι οποίοι έρχονται και με βοηθάνε πάρα πολύ. Είχα δυο αδέρφια, μία αδελφή και έναν αδελφό, που δυστυχώς "έφυγαν" πριν από ενάμιση χρόνο και οι δύο μαζί. Έχω πέντε ανίψια, μεγάλοι άνθρωποι, με τους οποίους όλα λύνονται μέσα από το τηλέφωνο. Δεν έχω πάρε δώσε.

Σκέφτομαι το ένδοξο παρελθόν αλλά και το μέλλον, ότι όπου να ναι πλησιάζει και η δική μου ώρα. Δεν το φοβάμαι αλλά παρακαλάω τον Θεό να μην υποφέρω. Θα ήθελα πάνω στον τάφο μου στην πλάκα να γράψετε "Τέρης Χρυσός, τραγουδιστής ο αδικημένος"», εξομολογήθηκε και τους συγκίνησε όλους στο πλατό.