Κούλλης Νικολάου: «Σχεδόν παρακάλεσα να έχω το συγκεκριμένο ρόλο στη “Γη της Ελιάς”»

Το ξεκαθάρισμα για τη Famagusta στην Κύπρο

Ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Buongiorno. Ο ηθοποιός και παραγωγός στις σειρές του Αντρέα Γεωργίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μπέρδεμα που προέκυψε το περασμένο καλοκαίρι με την Famagusta στο Netflix, καθώς και στο ρόλο του στη «Γη της Ελιάς». Όπως ανέφερε, πολλοί είναι εκείνοι που ταυτίζονται με τον Δημοσθένη και εκείνος ζήτησε συγκεκριμένα να έχει τον ρόλο του «κακού» από τη Βάνα Δημητρίου, προκειμένου να ψαχτεί περισσότερο υποκριτικά.

«Επειδή συζητήθηκε αν έχει ανοίξει στο Netflix στην Κύπρο, είναι ένα περίεργο τερτίπι που έχει κάνει η πλατφόρμα. Μόλις μπαίνεις δεν φαίνεται το “Famagusta”, εμφανίζεται αν αλλάξεις τη γλώσσα στα ελληνικά», σημείωσε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου.

Δείτε επίσης: Συγκινήθηκε ο Κούλλης Νικολάου μιλώντας για τη μητέρα του: «Είναι μια ηρωίδα, δούλευε από τα 10 της χρόνια»

Ο Κούλλης Νικολάου για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

«Γιατί είμαι αντιπαθής; Είναι ωραίος ο ρόλος μου! Πολλοί μου λένε γιατί έγινα κακός, άλλοι λένε να γίνω περισσότερο. Ένα σίριαλ είναι ένα παιχνίδι και ταυτιζόμαστε με τους χαρακτήρες. Κάποιοι ταυτιζόμαστε με τους κακούς, όχι επειδή θέλουμε να είμαστε, αλλά για να υπάρχει εξέλιξη του σεναρίου που πολύ όμορφα γράφει η Βάνα Δημητρίου», συνέχισε ο Κούλλης Νικολάου.

«Να σου πω κάτι; Άνετα μπορώ να πάρω τη Βάνα να μου πει κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλω, εκτός αν κάτι αφορά την παραγωγή. Είχα ζητήσει τον συγκεκριμένο ρόλο, παρακάλεσα την κ. Δημητρίου, επειδή γράφει για χρόνια ρόλους για εμένα, πάντα ήμουν το “καλό παιδί”, κάτι που μου ταιριάζει περισσότερο. Ήθελα να κάνω κάτι εκτός του εαυτού μου, να το ψάξω, να έχω μία ερμηνευτική αγωνία. Οπότε τον απολαμβάνω τον Δημοσθένη», παραδέχτηκε ο Κούλλης Νικολάου, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα στην εκπομπή.