Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Πολλές σχέσεις μου καταστράφηκαν εξαιτίας της πολιτικής»

«Όποιος είναι φωτογενής, δεν μπορεί να έχει άποψη;»

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινού Σουσού» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο, παραχώρησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Μεταξύ άλλων ο πολιτικός αναφέρθηκε στον σάλο για την ανακαίνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη στο υπουργείο Τουρισμού και για το μπούλινγκ που έχει υποστεί προσωπικά.

«Πράγματι δόθηκε μία αφορμή γιατί αυτήν την περίοδο ο κόσμος υποφέρει από την αισχροκέρδεια, κινδυνεύει να χάσει τα σπίτια του από τα κοράκια των funds. Η ουσία είναι ότι ασχολήθηκαν με την κ. Κεφαλογιάννη, ενώ αντίστοιχες ανακαινίσεις έχουν γίνει στο Δημόσιο πολλές φορές», δήλωσε αρχικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Θυμίζω ότι μία αντίστοιχη ανακαίνιση, πολύ πιο κοστοβόρα, έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου. Βέβαια, μπορεί να ήταν επιβεβλημένη γιατί ο πρωθυπουργός συναντά ξένους ηγέτες, αλλά επίσης ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης υποδέχεται ξένους και προσπαθεί να “πουλήσει” την εικόνα της Ελλάδας. Μπορεί να έδωσε την αφορμή, αλλά δεν είναι κατακριτέο αυτό που έκανε επί της ουσίας», κατέληξε όσον αφορά την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν με έχει πληρώσει ακόμα» - Η έκπτωση που έκανε στην Κεφαλογιάννη για τα χαλιά που πήρε για το γραφείο στο Υπουργείο Τουρισμού

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για την προσωπική του ζωή

«Έχω βιώσει και σεξισμό και μπούλινγκ, λόγω εμφάνισης, ακόμα το υφιστάμεθα. Αν πεις μία άποψη, θα βγει κάποιος ότι δεν δικαιούσαι να την έχεις διότι δεν έχεις τα ένσημα που έχω εγώ στο πεζοδρόμιο. Κι αυτό δεν είναι μπούλινγκ; Ότι όποιος είναι φωτογενής ή δεν έχει κάποια δυσμορφία, ξαφνικά δεν μπορεί να έχει άποψη γιατί θα πούνε ότι αυτός κάνει τον ωραίο κι έχει άποψη» κατέληξε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για την εξωτερική του εμφάνιση.

«Προσπάθησα να έχω ισορροπία ανάμεσα στην πολιτική και στην προσωπική μου ζωή, στο τέλος επικράτησε η πολιτική, χωρίς να το θέλω. Πολλές σχέσεις μου καταστράφηκαν εξαιτίας της πολιτικής. Έχει πολλές υποχρεώσεις και μία υπερέκθεση, την οποία δεν είναι αναγκασμένος κάποιος να την αντέχει, όταν δεν το έχει επιλέξει», κατέληξε στις δηλώσεις του Άρης Σπηλιωτόπουλος