Λάμπρος Λάζαρης: Οι νέες λεπτομέρειες για το συμφωνητικό με τη Δανάη Παππά – Τι της παραχωρεί

Η ηθοποιός αναζητά δικηγόρο

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Νέο επεισόδιο στην ιστορία χωρισμού της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη, καθώς την ώρα που η ηθοποιός δηλώνει πως δεν υπάρχει κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσά τους, μέσα από την εκπομπή Buongiorno παρουσιάστηκαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με όσα ζητάει ο επιχειρηματίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητάει την αποπληρωμή των 140.000€ μέσα σε έξι μήνες ή διαφορετικά να του προσφέρει αρχικά 7.500€ και μέσα σε έξι μήνες τα υπόλοιπα χρήματα. Παράλληλα ζητάει τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου και του σκούτερ που είχαν αγοραστεί κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Τι παραχωρεί ο Λάμπρος Λάζαρης


Μετά απ' όλα αυτά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πως ο Λάμπρος Λάζαρης είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει στην πρώην σύντροφό του ολόκληρο το ισόγειο διαμέρισμα, καθώς και το 40% του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, με τον ίδιο να κρατάει το υπόλοιπο. Το τελευταίο κομμάτι προκαλεί ερωτήματα, καθώς εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολο να μοιραστούν περιουσιακά στοιχεία -με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει με χιούμορ ότι δεν θα γίνουν... «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Σύμφωνα πάντα με το Buongiorno, η ηθοποιός υποστηρίζει ότι ακόμα δεν έχει βρει δικηγόρο για να εξετάσει το συμφωνητικό, προτού εκείνη το υπογράψει. Όπως ανέφεραν στον αέρα, εκείνη έχει λάβει την πρόταση του Λάμπρου Λάζαρη εδώ και ένα μήνα, την αποδεχτεί προφορικά, αλλά όχι έμπρακτα.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Δανάης Παππά, η οποία τόνισε στο Happy Day πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με τον Λάμπρο Λάζαρη, κάτι που έρχεται σε αντίφαση με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και προκαλεί ερωτήματα. Ο Αντρέας Μικρούτσικος απέδωσε αυτό το μπέρδεμα στην εμπλοκή δύο δικηγόρων, των ΜΜΕ και τις αλλαγές διάθεσης του πρώην ζευγαριού.