Δανάη Παππά: "Λύγισε" στο πλατό του Happy Day - Ο θάνατος που την "τσάκισε", ο χωρισμός και ο νέος έρωτας

Το ξεκαθάρισμα για τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα

Η Δανάη Παππά βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 25/9 στο πλατό του Happy Day στον ALPHA για μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η ηθοποιός που επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από μια νέα δραματική σειρά εποχής, ξεκαθάρισμα το τοπίο για τα όσα έχουν ακουστεί για την προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα.

Η συνέντευξη της Δανάης Παππά

Ο Άγιος Έρωτας στον ALPHA

Φέτος πρωταγωνιστεί στον Άγιο Έρωτα που κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ (δείτε το πρώτο επεισόδιο πριν προβληθεί). Αναφέρθηκε λοιπόν στο ρόλο της αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα θα δούμε.

«Χθες γελάσαμε, σήμερα κάπως θα αλλάξει η κατάσταση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά. Είναι σημαντικό για εμένα που μετά από τόσα χρόνια έρχομαι ξανά με μια τέτοια θέση στην τηλεόραση. Είναι και ο ALPHA που αγαπώ πολύ. Είναι ένας ρόλος πολύ διαφορετικός», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε. «Μπορώ να πω ότι συμβαίνουν πολλά πράγματα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο δικός μου ρόλος η Χλόη είναι ένα κορίτσι το οποίο μέχρι στιγμής στη ζωή της δεν της είχε δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψει τα συναισθήματα της αλλιώς. Νομίζει ότι τον βιώνει... αλλά δεν τον βιώνει. Όταν έρθει τελικά ο έρωτας... της είναι πολύ περίεργο. Είναι πολύ αθώα. Είναι πολύ ιδιαίτερο και για εμένα γιατί είμαστε στο 57 και ο θεσμός της οικογένειας είναι ισχυρός και ο πατέρας της είναι»

Σχετικά με την παράνομη σχέση της με τον παππά του χωριού (Δημήτρη Γκοτσόπουλο), είπε: «Αυτή η σχέση δεν είναι ακριβώς μια ερωτική σχέση. Δεν είναι ερωτική. Αναπτύσσουν μια επαφή που στην αρχή είναι αθώα και οι δυο είναι αθώοι και αναπτύσσουν μια σχέση φιλική πολύ και κάπως είναι σαν να... μαγνητίζονται. Είναι κάτι άλλο που το ανακαλύπτουμε και εμείς σαν ηθοποιοί και το κοινό όταν περνούν τα επεισόδια»

Οι δηλώσεις για τον Λάμπρο Λάζαρη

Μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, τόσο για τον χωρισμό της όσο και για το τι ισχύει και τι όχι για τα όσα ακούστηκαν περί μοιρασιάς των περιουσιακών στοιχείων και το ποσό που χρωστάει στον Λάμπρο Λάζαρη όπως και τη αυτοκίνητο και το μηχανάκι που της αγόρασε (δείτε εδώ τι συμβαίνει και κινδυνεύει μέχρι και με έξωση).

«Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια, δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε. Πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει», αποκάλυψε για πρώτη φορά η ηθοποιός.

Σχετικά με το σάλο που ξέσπασε σχετικά με ένα συμφωνητικό που έχει υπογράψει ώστε να επιστρέψει τα χρήματα που χρωστάει στον πρώην σύντροφό της, είπε: «Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα. Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να φακελωθεί που λέμε. Από εκεί και πέρα πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να βγει και πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει, στην πραγματικότητα αφού ξέρουμε τι έχει συμβεί».

«Έχουμε να επικοινωνήσουμε πάρα πολύ καιρό, δεν έχουν επικοινωνήσει καθόλου και δεν υπάρχει και νόημα να συζητήσουμε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι πολύ ξεκάθαρα τα δεδομένα που ξέρουμε εμείς οι δυο», είπε σε άλλο σημείο.

«Με όσα ακουγόντουσαν για εμένα ένιωσα πολύ προστατευμένη από τους συνεργάτες μου».

Το κεφάλαιο Γιώργος Γεροντιδάκης

Έχοντας λοιπόν, ξεκαθαρίσει την κατάσταση που επικρατεί με τον πρώην της (δείτε εδώ την εξομολόγηση της), ξεκαθάρισε και τι ισχύει περί νέας σχέσης στη ζωή της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο Άγιος Έρωτας. Είχαμε τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον Σασμό που ακόμα και σε αυτό... σε βαραίνει. Λες, για ποιο λόγο γίνεται αυτό το πράγμα; Είναι κρίμα! Σίγουρα συνέβησαν πράγματα που έφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν ισχύει κάτι», απάντησε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά.

Ο θάνατος της γιαγιάς της

Στο τέλος της συνέντευξη της η Δανάη Παππά έχασε λίγο τα λόγια της, όταν πήγε να αναφερθεί στην γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες.

«Πάντα σε όποια σειρά και να ήμουν πάντα πήγαινα μετά από κάθε επεισόδιο στη γιαγιά μου. Πάντα ήθελα να ακούσω τη γνώμη της και να με γειώσει με έναν τρόπο και φέτος γιατί την έχασα πριν έξι μήνες και κάτι, δεν ξέρω που θα πάω, ποιανού τη γνώμη θα ζητήσω. Νομίζω κάπως θα με κάνει να ωριμάσω απότομα φέτος», εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένη.