Γιώργος Πατούλης: Η μητέρα της Νάνσυ Κοίλου ξεσπά: «Έχουν ακουστεί διάφορες ανακρίβειες...»

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που εγκυμοσύνη της κόρης μου έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση»

Ο Γιώργος Πατούλης και η σύντροφος του, Νάνσυ Κοίλου ετομάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ενώ αναμένεται να διεξαχθεί και ο γάμος τους εντός του επόμενου μήνα. Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, ο ίδιος και η μέλλουσα σύζυγος του έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή.

Ο ντόρος ξεκίνησε όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη, πράγμα που προκάλεσε αντίδραση από την πρώην σύζυγο του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Πατούλη, η οποία υποστηρίζει ότι έχει πάψει να την βοηθάει οικονομικά με τον γιο τους τα τελευταία δύο χρόνια και ότι ένα νέο παιδί στη ζωή του, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση (δείτε εδώ την δημόσια καταγγελία της). Ο γιος του ωστόσο, προσπαθεί να κρατήσει μια πιο ψύχραιμη και συγκροτημένη στάση.

Η πεθερά του Γιώργου Πατούλη ξεσπά πρώτη φορά στα όσα λέγονται για την κόρη της

Για πρώτη φορά λοιπόν, στη κάμερα της εκπομπής του MEGA, "Buongiorno" που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, μιλά η μητέρα της Νάνσυ Κοίλου και πεθερά του Γιώργου Πατούλη, Ευδοκία Κοσμίδου. Η ίδια εξέφρασε την ενόχληση της για όλα όσα λένε για την κόρη της, αλλά και για τις ανακρίβιες που αναφέρονται από τους δημοσιογράφους: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που εγκυμοσύνη της κόρης μου έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση».

«Θέλω την ησυχία μου, δεν με ενδιαφέρει καμία δημοσιότητα, τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι μια πίεση από τους δημοσιογράφους και αυτό που επιθυμώ είναι να με αφήσουν ήσυχη. Έχω φτάσει στο σημείο να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου για να πάω στη δουλειά μου. Έχουν ακουστεί διάφορες ανακρίβιες για μένα και την οικογένεια μου και με έχουν στεναχωρήσει. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που δέχτηκα να μιλήσω σε δημοσιογράφο».

«Το μαγαζί δεν το έφτιαξε ο Γιώργος Πατούλης, λένε την κόρη μου νυχού, ενώ η κόρη μου είναι σπουδαγμένη, την έχω σπουδάσει, την έχω μεγαλώσει. Δεν είμαι κανένα δημόσιο πρόσωπο, δεν μου αρέσει να έρχονται κάτω από το σπίτι μου».

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Υπευνθυμίζουμε ότι ο πρώην Περιφερειάρχης και η κατά 33 χρόνια μικρότερη σύντροφος του, αναμένουν να κάνουν κοριτσάκι, το οποίο θα το ονομάσουν "Πόπη". Οι δυο τους έχουν υπάρξει για χρόνια συνεργάτες ενώ, η Νάνσυ Κοίλου είχε εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο και ασχολούταν ενεργά με τα κοινά και τις επιχειρήσεις. Έτσι, την τελευταία δεκαετία εργαζόταν πλάι του τότε Περιφερειάρχη της Αττικής ως γραμματειακή υποστήριξη και έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ τους.