Παύλος Σταματόπουλος: «Το κακό με την Σίσσυ...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση του με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Οι δηλώσεις στην κάμερα για τη συνεργασία τους

Τον Παύλο Σταματόπουλο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή έξοδο του χθες Τρίτη 24/9. Εκεί έκανε δηλώσεις τόσο για τη συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA, ενώ ρωτήθηκε και για τη σχέση του σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια εκτός από συνεργάτες είναι και πολλά χρόνια φίλοι αλλά και κουμπάροι. Ο Παύλος έχει βαφτίσει τον γιο της Μιχαήλ και έχουν μια πολύ στενή σχέση. Κάνουν μαζί γιορτές και διακοπές, ενώ είναι συνέχεια ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Οι δηλώσεις του Παύλου Σταματόπουλου για Χρηστίδου - Μαραντίνη

«Είναι γνωστό ότι η άνεση που έχω με τη Σίσσυ είναι δεδομένη. Είμαστε οικογένεια, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια. Έχουμε τηλεοπτική χημεία και αυτό είναι δεδομένο, αλλιώς δεν θα δουλεύαμε μαζί. Πρώτα δουλέψαμε και μετά γίναμε φίλοι. Το κακό είναι ότι έχουμε τέτοια οικειότητα στον αέρα, που καμιά φορά μπορεί να τσακωθούμε χωρίς να καταλάβουμε ότι είναι η κάμερα μπροστά», είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος για τη σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Στην συνέχεια δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της παρουσιάστριας, Θοδωρή Μαραντίνη: «Με τον πρώην σύζυγο της δεν έχω κάποια συγκεκριμένη σχέση πια, νομίζω ότι είναι γνωστό. Έχουν αλλάξει οι δρόμοι μας. Μετά από τόσα πολλά χρόνια έχουν αλλάξει τα πράγματα».

Δείτε όλες τις εξελίξεις για την δικαστική διαμάχη Χρηστίδου - Μαραντίνη!

«Με τη Σίσσυ είµαστε και κουµπάροι, έχω βαφτίσει τον Μιχαήλ και έχουµε συγγενική σχέση. Για να είµαι ειλικρινής, το είχα συζητήσει και µε τη Σίσσυ παλαιότερα, εµένα µε φόβιζε στην αρχή, γιατί δεν ήθελα να υπάρχει η εντύπωση ότι θα πάω µε τους φίλους µου να κάνω µια εκποµπή. Με τη Σίσσυ ξεκινήσαµε ως συνεργάτες και είχαµε µια χηµεία από την αρχή. Το σκεφτήκαµε πολύ και κάναµε δοκιµαστικό να δούµε αν ταιριάζουν τα χνότα µας ακόµα. ∆εν ήταν δεδοµένο από τη στιγµή που έγινε η πρόταση ότι θα είµαι. Και από τη δική µου πλευρά ήθελα να είναι κατανοητό σε όλους µας -και στην οµάδα- ότι στην ώρα της εκποµπής κάνουµε δουλειά.

Το ότι είµαστε φίλοι είναι θετικό, αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλα θετικά γύρω-γύρω για να προκύψει η συνεργασία. Κι επειδή το άγχος µου ήταν ότι πρέπει να αποδείξουµε πως πρώτα είµαστε καλοί συνεργάτες και µετά φίλοι, το σκέφτηκα αρκετά, δεν σου κρύβω», e;iχε πει στο παρελθόν ο Παύλος Σταματόπουλος για τη σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου στην εφημερίδα Reallife.