Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ενόχληση της και η αφοπλιστική απάντηση σε ερώτηση για την Έλενα Χριστοπούλου

Από οικογένεια πλέον είναι σαν άγνωστές...

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τρίτης 24/9 στο event για την παρουσίαση της συλλογής του H&M. Το μοντέλο που φέτος θα βρίσκεται στην τηλεόραση για δεύτερη χρονιά με το Shopping Star στο STAR, μίλησε στους δημοσιογράφους τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, ρωτήθηκε και για την Έλενα Χριστοπούλου. Όπως έχει γίνει γνωστό το μοντέλο έχει αποχωρήσει από την εταιρία της manager ενώ από οικογένεια - όπως δήλωναν πως είναι - τώρα πλέον είναι σαν δυο άγνωστες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν άνθρωποι από το πολύ κοντινό περιβάλλον των δυο κυριών, κάποιες επαγγελματικές επιλογές της Ηλιάνας έβρισκαν αντίθετη την Έλενα με αποτέλεσμα μια, δυο, τρεις, τα νεύρα και η κρίση να μην αργήσουν να φανούν. Η Ηλιάνα ήθελε να ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες του τέλους της φιλίας τους).

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η αντίδραση της για την Χριστοπούλου

«Δεύτερη σεζόν για εμένα. Αισθάνομαι πολύ ωραία και χαρούμενη. Υπάρχει ανανέωση πολύ όμορφη, σιγά για να ξεδιπλώνεται», ανέφερε αρχικά για τα επαγγελματικά της και την επιστροφή του Shopping Star στις οθόνες μας.

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για την άλλοτε μαμα-ger της. «Νομίζω ότι θα μείνουμε σε αυτή την συζήτηση και αν πάει ή δεν πάει... Θα πάει. Σχολιασμός θα γίνει ούτως ή άλλως για πολλά θέματα», ήταν η αντίδραση της αλλάζοντας θέμα δίνοντας μια αφοπλιστική απάντηση στα όσα σχολιάζονται.

Όσον αφορά τα προσωπικά της και τη σχέση της με τον σύντροφό της (δείτε τον εδώ): «Μια χαρά πολύ καλά. Μπορεί να παντρευτούμε, μπορεί και όχι»

Σχετικά με το GNTM: «Νoμίζω ότι η συζήτηση είναι πολύ γενική. Σαν αυτές οι φήμες που ανασύρονται... Δουλεύω πολλά χρόνια στην τηλεόραση και αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τα πράγματα πια. Δεν τα βλέπω εγωιστικά»