Μαρινέλλα - Χρήστος Μάστορας: Όλο το παρασκήνιο της ακύρωσης της συνεργασίας τους - Η λάθος κίνηση του τραγουδιστή

Ένας θρύλος δεν συγχωρεί τέτοια πράγματα

NDPPHOTOS

Σούσουρο επικρατεί στο χώρο της ελληνικής showbiz από την ημέρα που έγινε γνωστό πως η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα. Όπως αρχικά κυκλοφόρησε, ο τραγουδιστής δεν πήγε ποτέ στην τελική πρόβα που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 22/9 με αποτέλεσμα η ερμηνεύτρια να ενοχληθεί παίρνοντας τελικά την απόφαση αυτή φοβούμενη μην γίνει κάποιος λάθος στην συναυλία.

Στην συνέχεια σχολιάστηκε πως ο λόγος που δεν πήγε στην πρόβα ήταν λόγω υγείας. Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας τους λόγους που δεν τον άφησαν να πάει για πρόβα, ανακοινώνοντας παράλληλα το τέλος της συνεργασίας τους - δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή του.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του κυκλοφόρησε και η νέα αφίσα της συναυλίας της Μαρινέλλας, έχοντας αφαιρεθεί το όνομα του Χρήστου Μάστορας, μένοντας μόνο εκείνο του Αντώνη Ρέμου ο οποίος εκτός από τα τραγούδια που θα έλεγε θα πει και αυτά του Μάστορα.

Όλο το παρασκήνιο της ακύρωσης της συνεργασίας Μαρινέλλας - Μάστορα

Σήμερα Τετάρτη 25/9 στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA βρέθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος μετέφερε τις δικές του πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση της συνεργασίας του και τι πραγματικά συνέβη στην πρόβα που δεν πήγε ποτέ ο Χρήστος Μάστορας.

«Είναι ενοχλημένη η Μαρινέλλα. Για τους δικούς του λόγους ήταν ανέτοιμος. Δεν είχε "διαβάσει" που λέμε. Δεν υπήρχε ασθένεια γιατί το ρώτησα. Την επόμενη ημέρα ενημερώθηκαν από ένα μήνυμα πως δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω αδιαθεσίας», είπε μεταξύ άλλων.

Και αποκάλυψε πως «Τον έψαχναν από τις 11 γιατί δεν πήγε στην πρόβα και μετά από ώρα εμφανίστηκε με το μήνυμα ότι έχει γαστρεντερίτιδα».

Στην συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Χρήστο Μάστορα και τις της είπε για την κατάσταση του. «Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του, ήταν πολύ χάλια, ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος άνθρωπος. "Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω την βραδιά. Αυτή την στιγμή θέλω μόνο να γίνω καλά" μου είπε», μετέφερε.

Από πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν πολύ αιχμηρή στον σχολιασμό της, λέγοντας πως όπως είδαμε και από τα βίντεο για την ταινία του Καζαντζίδη που πρωταγωνιστεί είναι πολύ καλός υποκριτικά...