Διονύσης Πρώιος: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατό του - Αναζητούν μάρτυρες

Τι ανακοινώθηκε για το τροχαίο που του στοίχησε την ζωή

STAR

Απαντήσεις αναζητά η αστυνομία για το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του γνωστού μάγειρα, Διονύση Πρώιου. Μάλιστα, η Τροχαία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μέσα από την οποία ζητά οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχει κάποιος οδηγός που περνούσε από το σημείο του δυστυχήματος την Παρασκευή 20/09 στις 14:00.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 58χρονος, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο μαγειρικό ριάλιτι του MasterChef, πέθανε μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε πάνω στην μηχανή του. Τραγική ειρωνία πως ο ίδιος είχε χάσει στο παρελθόν τόσο τον γιο του, όσο και τον πατέρα του, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, πήγε και χαιρέτησε όλους τους πελάτες και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”, ενώ δεν το έκανε, ο Μιχάλης ήταν πολύ low profile. Όταν βγήκα έξω με φίλησε 2-3 φορές, μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας χαιρετάει όλους, επειδή έφευγα για Αργεντινή. Τελικά έφευγε αυτός για αλλού...», είχε πει ο ίδιος για τον χαμό του γιου του.

Δείτε επίσης: Διονύσης Πρώιος – To τραγικό δυστύχημα του γιου του, τα ναρκωτικά και η γνωριμία με τον Λάκη Γαβαλά: «Αυτό με σταμάτησε για να μην αυτοκτονήσω...»

Διονύσης Πρώιος – Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα

«Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέταεξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του. Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικήςστο τηλέφωνο: 2102854400», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο: