Γιάννης Πουλόπουλος: Αποκάλυψε ότι έκανε αποτυχημένη επέμβαση - «Ήταν άλλα τα μπότοξ τότε»

«Έλεγαν ότι έχω σηκωμένο φρύδι και τους κουνάω το δάχτυλο»

GLOMEX

Μια συζήτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις έκανε το πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την δήλωση ενός παίκτη στην Φάρμα ότι έχει κάνει μπότοξ στο παρελθόν.

Γρήγορα, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει κάνει όχι μόνο μπότοξ, αλλά αποτυχημένο μπότοξ στο παρελθόν, λέγοντας μάλιστα ότι η εμφάνισή του τότε είχε σχολιαστεί αρνητικά.

Συγκεκριμένα, για το μπότοξ του παίκτη της Φάρμας, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον συνεργάτη της, στον αέρα της εκπομπής: «Δεν είναι κακό, ο άνθρωπος το παραδέχθηκε. Σου λέει έχω αλλάξει κάποια πράγματα, όπως με κάνει να νιώθω καλύτερα. Πολλοί άνδρες. Κι εσύ δεν κάνεις μπότοξ, Γιάννη;».

«Από τα 36 μου έχω ξεκινήσει, είσαι καλά; Μόνο μία φορά τον χρόνο κάνω. Από το "Κους-Κους το μεσημέρι" το ξεκίνησα. Δεν θυμάσαι που έλεγαν για μένα ότι είχε σηκωθεί το φρύδι; Ήταν άλλα τα μπότοξ τότε. "Έχω κι αυτό το παιδάκι με το σηκωμένο φρύδι που μου κουνάει το δάχτυλο", έλεγαν τότε που είχαμε τις τηλεφωνικές. Παρότι είμαι… σφιχτός οικονομικά, κάνω και μερικά ανταλλακτικά κάποιες φορές», παραδέχθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος με χαρακτηριστική ειλικρίνεια.

Δείτε επίσης: Γιάννης Πουλόπουλος – Αποκαλύψεις για τον γάμο του και τον σύντροφό του: «Μπορεί να είναι πιο διάσημος από εμένα...»

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την εμπειρία του με το μπότοξ