Άντζελα Δημητρίου: Ο λόγος που το «Αγγελική» είναι το δεύτερο όνομα της εγγονής της

Γιατί έχει διπλό όνομα το κοριτσάκι - Ο συγκινητικός λόγος

Σε μια λαμπερή τελετή βάφτισε την εγγονή της η Άντζελα Δημητρίου χθες το απόγευμα, Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, μέσα σε ένα πολύ όμορφο κτήμα των νοτίων προαστίων με θέα την θάλασσα (δείτε εικόνες από την βάφτιση και τους λαμπερούς καλεσμένους εδώ).

Συγκεκριμένα, η κόρη της τραγουδίστριας, Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης, βάφτισαν την κόρη τους παρουσία λίγων και εκλεκτών (αλλά επώνυμων) καλεσμένων, οι οποίοι ήταν εμφανώς χαρούμενοι για το χαρμόσυνο γεγονός. Πιο χαρούμενη από όλους, φυσικά, η διάσημη γιαγιά της μικρής, η οποία δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όπως φάνηκε μέσα από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν μετά τη βάφτιση.

Είναι εμφανές ότι η Άντζελα Δημητρίου τα έχει πλέον βρει με την κόρη και τον γαμπρό της και όλες οι τυχόν διαφορές των τελευταίων μηνών έχουν περάσει στο παρελθόν.

Το διπλό όνομα της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Μιχαέλα - Αγγελική. Όπως γίνεται εμφανές, το δεύτερο όνομα, το "Αγγελική" είναι ένας φόρος τιμής στην γιαγιά της μικρής, όμως για ποιο λόγο η οικογένεια επέλεξε διπλό όνομα και ποιος ο ρόλος του "Μιχαέλα";

Η απάντηση είναι απλή, αλλά συγκινητική: η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να δώσουν το όνομα Μιχαέλα στην μικρή επειδή ήθελαν να τιμήσουν τον αδερφό της Άντζελας Δημητρίου, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από την ζωή πριν από μερικά χρόνια, σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα. Το όνομά του ήταν Μιχάλης και έτσι η θηλυκή του εκδοχή ήταν το Μιχαέλα.

Μάλιστα, από τους πρώτους μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου τη νανούριζε φωνάζοντάς την «Μιχαέλα» προκαλώντας τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, για το αν τελικά θα της έδινε το όνομα της μητέρας της ή όχι. Τότε η ίδια είχε αποκαλύψει πως «η μικρή είναι ταγμένη» και το όνομά της έχει αποφασιστεί.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βάφτισης, όταν ο παπάς ανέφερε πως το μωρό βαφτίζεται «Αγγελική – Μιχαέλα», η Όλγα έκανε μια διόρθωση αναφέροντας πως πρώτα μπάινει το όνομα Μιχαέλα και έπειτα το Αγγελική.

Δείτε το βίντεο: