Το Youweekly.gr στο σπίτι του VIΠ Καλά Γεράματα

Αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το YOU

ANT1

Στο σπίτι της πολυαναμενόμενης κωμικής σειράς VIΠ Καλά Γεράματα βρέθηκε καλεσμένο το Youweekly.gr λίγες μόνο ημέρες πριν από την πρεμιέρα, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 22:30.

Πρόκειται για ένα από τα πιο "δυνατά" χαρτιά του ANT1, καθώς έχει μερικά πολύ "βαριά" ονόματα στο καστ του, ενώ κάνει και την διαφορά με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν επενδύσει κυρίως σε δραματικές παραγωγές.

Η νέα κωμωδία «VIΠ - ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ», λοιπόν, διαδραματίζεται στο πολυτελές γηροκομείο Buona Mattina, όπου οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούμενους και η καθημερινότητα όλων είναι αναμφισβήτητα διαφορετική και ξεκαρδιστικά απολαυστική!

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το σπίτι του VIΠ Καλά Γεράματα που εξασφάλισε το Youweekly.gr

youweekly.gr

youweekly.gr

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «VIΠ - ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ»

"Γεράστε άφοβα" είναι το σλόγκαν της νέας κωμικής σειράς του καναλιού του Αμαρουσίου, η οποία φιλοδοξεί να σας κάνει να γελάσετε μέχρι... δακρύων. Και το όνομα αυτής, VIP Καλά γεράματα.

Φυσικά, το «Buona Mattina» δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκοµείο. Είναι ένας πολυτελής παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής και έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλα τα «παλιά μοντέλα» που θέλουν να περνάνε καλά. Ολα, όμως, θα αλλαξουν όταν ένας απελπισμένος τυχοδιώκτης πιάνει δουλειά εκεί για να αποσπάσει κληρονομιές από ηλικιωμένους, αλλά άθελά του καταλήγει να ξεσκεπάσει ένα µεγάλο σκάνδαλο μιας φαρμακευτικής εταιρείας που µε τη βοήθεια της διοίκησης έχει κάνει τους οικότροφους πειραματόζωα.

Στους βασικούς ρόλους της νέας κωμικής σειράς του ANT1 θα δούμε τους: Τάσο Χαλκιά, Χριστίνα Τσάφου, Λυδία Φωτοπούλου, Πάρη Θωμόπουλο, Σταύρο Τσουμάνη, Κώστα Καζάκα, Αννα Κουτσαφτίκη, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο και Μαρία Πετεβή, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρο Σιάτρα, Αλέξανδρο Τωμαδάκη. Μεταξύ άλλων θα παίζουν και οι: Λυδία Φωτοπούλου (Λουκία), Χριστίνα Τσάφου (Ζανέτ), Ελένη Κρίτα (Φιλαρέτη).

Δείτε το trailer της νέας σειράς του ΑΝΤ1: