Χαρά Παππά: Δύσκολες ώρες για το μοντέλο - «Αυτό που βλέπουμε στα social media δεν είναι πάντα όπως φαίνεται»

Τι αποκάλυψε για την υγεία της

Instagram / hara pappa

Μια ανάρτηση που μας θυμίζει ποια πράγματα είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή έκανε το γνωστό μοντέλο - influencer, Χαρά Παππά, που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι GNTM 2.

Αν και μέσα από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram φαίνεται να ζει μια τέλεια ζωή, γεμάτη όμορφα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, εντυπωσιακά outfits και πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων, η ίδια παραδέχτηκε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Συγκεκριμένα, η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την υγεία της.

Δείτε επίσης: Δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα, παιχνίδια με ελέφαντες & βουτιές σε καταρράκτη - Οι διακοπές της Χαράς Παππά με τον σύντροφο της στο Μπαλί

Η ανάρτηση της ειρήνης Παππά

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα story που ανέβασε σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, το μοντέλο στο Instagram, εξομολογήθηκε:

"Δεν το έχω μοιραστεί αυτό (και reminder πως ό,τι βλέπουμε στα social media δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται), αλλά το καλοκαίρι μου ήταν πολύ κακό. Δεν ήμουν καλά και έκανα πάρα πολλές εξετάσεις, χωρίς να μου βρίσκουν κάτι... Οπότε τελικά πιθανό να ήταν όλα από το άγχος. Έτσι, μετά από αυτό, εκτίμησα πάρα πολύ την υγεία, το να νιώθω καλά και να είναι όλα τα άλλα στο χέρι μου. Και έτσι περνάω μια φάση που δεν αφήνω τον εαυτό μου να αγχώνεται για βλακείες, τα περνάω όλα πιο χαλαρά και γενικά νιώθω πολύ πιο χαρούμενη. Έχω όρεξη για δουλειά, πολλούς προσωπικούς στόχους και χαίρομαι τις στιγμές όλες!!".

Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Χαρά Παππά παραδέχεται ότι έχει προβλήματα υγείας. Στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι υπέφερε από κατάθλιψη, καθώς και από έντονο στρες που της προκαλούσε έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα και πόνους από την ηλικία των 15 ετών.

«Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, το άγχος επειδή το άφηνα για πάρα πολλά χρόνια και δεν το έλεγχα κάποια στιγμή με κατέβαλε. Τότε εννοείται πως επισκέφθηκα ειδικό, κάνω ψυχοθεραπεία τώρα 2,5 χρόνια για να μπορώ να το ελέγχω και πλέον είμαι καλύτερα μπορώ να πω! Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι, η γενιά μας; Δεν ξέρω...

Γενικά στην οικογένειά μου είναι κληρονομικό, το έχει βιώσει η μαμά μου, ο παππούς μου, η προγιαγιά μου πάει πολλές γενιές πίσω. Το ήξερα και το έλεγχα. Έλεγχα πολύ συχνά τα μαλλιά μου για να δω αν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και σε εμένα, επειδή ήμουν και αγχωτική και ήταν και κληρονομικό. Το γνώριζα ότι μπορεί να συμβεί οπότε ήμουν προετοιμασμένη, ήξερα τα βήματα, ήξερα σε ποιον ειδικό πρέπει να απευθυνθώ, πως να το χειριστώ.

Ξαφνικά μια μέρα στο κομμωτήριο, όπως μου χτένιζαν τα μαλλιά μου είδαν ότι σε ένα σημείο δεν υπήρχαν μαλλιά και κατευθείαν πήγα σε ειδικό. Προσπαθώ ό,τι ανεβάζω στα social media να μην το ανεβάζω με αρνητικό συναίσθημα από πίσω. Προσπαθώ να είμαι λίγο αισιόδοξη, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα και θέλω να είμαι η θετική νότα σε όλο αυτό.

Στεναχωρήθηκα πολύ, φοβήθηκα γιατί ο παππούς μου και η προγιαγιά μου έχασαν εν τέλει όλες τις τρίχες τους στο σώμα τους, δεν έχουν τρίχες, βλεφαρίδες οπότε δεν είναι κάτι ευχάριστο και αγχώθηκα. Μετά το πήρα χαλαρά είπα οκ, θα το αντιμετωπίσουμε ότι είναι να έρθει. Θα πάμε στον γιατρό μας και θα κάνουμε ό,τι είναι να κάνουμε», είχε παραδεχτεί η ίδια.