Ιωάννα Τούνη: Φιλάει τον γιο της στο στόμα ενώ διαφημίζουν παιδικά ρούχα

Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε στο Instagram

Instagram / j.touni

Μια τρυφερή εικόνα με τον 2 σχεδόν ετών γιο της ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram, με αποτέλεσμα οι ακόλουθοί της να "λιώνουν". Η διάσημη influencer - επιχειρηματίας απεικονίζεται να οδηγεί ένα αμαξάκι του γκολφ σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο στο στο Πόρτο Χέλι.

Μαζί της, βρίσκεται ο μικρός Πάρης, ο οποίος έχει τον ρόλο του "μοντέλου", καθώς το συγκεκριμένο άλμπουμ φωτογραφιών είναι χορηγούμενο, από γνωστή μάρκα ρουχισμού για παιδιά. Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται να αγκαλιάζει τον γιο της και να του δίνει μάλιστα και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Το φιλί της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της

Instagram / j.touni

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες η Ιωάννα Τούνη είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, μετά από παρεμφερή φωτογραφία που είχε αναρτήσει και πάλι στο Instagram, μέσα από την οποία η ίδια απεικονιζόταν και πάλι να φιλάει τον γιο της στο στόμα (δείτε εδώ την εικόνα που είχε ανεβάσει τότε).

Την εικόνα την είχε συνοδεύσει με την εξής λεζάντα: «Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της. ΥΓ: συμπεθέρες μου έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα… καταλαβαίνετε πως λιώνω».

Αρκετοί από τους ακολούθους της, ωστόσο, είχαν πολύ έντονη αρνητική αντίδραση στην ανάρτηση εκείνη. Υπήρξαν σχόλια που υπογράμμιζαν ότι δεν είναι ασφαλές να φιλάει κανείς το μωρό στο στόμα, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν την πράξη της ως «ψυχοάρρωστη» και αναφέρθηκαν στο οιδιπόδειο σύμπλεγμα.

«Θα σας παρακαλούσα να το ψάξετε λίγο περισσότερο με μία βιβλιογραφική αναζήτηση ή με κάποιον παιδοψυχολόγο. Είναι εγκληματικό! Μην βασίζεστε αποκλειστικά στο ένστικτό σας», αναφέρει συγκεκριμένα follower της Ιωάννας Τούνη με εκείνη πάντως να μην πτοείται και να απαντάει με σαρκαστικό τόνο: «Τρομερό έγκλημα». Σε άλλο follower, που αντέτεινε ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να μεταφέρει μικρόβια στο παιδί της και της πρότεινε να ρωτήσει ειδικό, απάντησε εξίσου ειρωνικά: «Καλά που ρωτάς εσύ».

Τα καλά νέα είναι πως στην τελευταία της ανάρτηση, το περιβάλλον ήταν πιο θετικό και τα σχόλια προς την ίδια την influencer, αλλά και τον γιο της πολύ πιο ευγενικά.