Ιλάειρα Ζήση: Το συγκινητικό νανούρισμα που αφιερώνει στην κόρη της

Δείτε το γλυκό βίντεο

Screenshot: TikTok / ilaeira zisi

Ένα πολύ όμορφο βίντεο ανέβασε η Ιλάειρα Ζήση με την κόρη της, Ιωάννα - Μελωδία, στο TikTok. Η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου παρουσιάστηκε να κρατάει αγκαλιά το μωράκι της και να λικνίζονται μαζί σε μια καρέκλα θηλασμού.

Το βίντεο η ίδια συνοδεύει με ένα όμορφο τραγούδι - νανούρισμα από την ταινία "Barbie Πριγκίπισσα του Μαγικού Νησιού", ενώ έχει προσθέσει την λεζάντα: "Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα προσευχόμουν για μία υγιή οικογένεια. Ζητούσα από το θεό να μου χαρίσει ένα σύντροφο που να με αγαπάει , να με σέβεται και να είναι δίπλα μου. Ο θεός άκουσε τις προσευχές μου και μου έστειλε τον άντρα μου και το παιδάκι μας . Νιώθω πολύ ευλογημένη".

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» - Το νέο ξεκίνημα του ζευγαριού

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ιλάειρα Ζήση

Υπενθυμίζουμε ότι, αν και το ζευγάρι είναι τρισευτιχισμένο με την κορούλα του, τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα. Η ίδια η Ιλάειρα Ζήση είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι πέρασε δύσκολες στιγμές μετά την εγκυμοσύνη της, καθώς πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

«Αμέσως πήρα το μωρό αγκαλίτσα, μου το έβαλαν πάνω μου. Άρχισα να κλαίω, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Δεν πίστευα ότι αυτό το θαύμα βγήκε από μέσα μου. Λέω "Αυτό το μωράκι είναι αληθινό; Υπήρχε όντως μέσα στη κοιλιά μου;". Δεν περιγράφεται, πρέπει να γίνεις γονιός για να καταλάβεις. Δεν γίνεται αλλιώς. Ο θηλασμός είναι μαγικό συναίσθημα, μου το περιέγραφαν σαν κάτι πολύ άσχημο και επώδυνο, σαν αγγαρεία. Τελικά ήταν όλα ψέματα», έχει πει η Ιλάειρα για το μωράκι της παλιότερα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές με το μωράκι της εκφράζοντας την αγάπη της, την ευτυχία της και την ολοκλήρωση της ως γυναίκα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο προφίλ της στο Tik Tok μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη και εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να την ξεπεράσει, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και την οικογένεια του Μαυρίκιου (δείτε περισσότερα εδώ).