Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το παραδέχτηκε για τον Χρήστο Μάστορα - «Μου θυμίζει τον...»

Αποκάλυψε πως νιώθει πραγματικά για εκείνον

@garifalia.kalifoni / Instagram

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και διατηρούν σχέση τα τελευταία 2 χρόνια. Στην αρχή ωστόσο, προτιμούσαν να κρατούν χαμηλό προφιλ και δεν επιθυμούσαν να μοιραστούν λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή στα ΜΜΕ.

Πλέον τους βλέπουμε σε πολλές κοινές τους εμφανίσεις και δεν διστάζουν να μοιράζονται με το κοινό τους τις προσωπικές τους στιγμές μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram (δείτε εδώ τα στιγμιοτυπα από το τελευταίο τους ταξίδι στη Σίφνο).

@garifalia.kalifoni / Κοινή ανάρητηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα στο Instagram

Το γνωστό μοντέλο και influencer μάλιστα έχει αναφερθεί πολλές φορές στον αγαπημένο της και δεν ντρέπεται να δηλώσει ανοιχτά πόσο ερωτευμένη είναι με τον τραγουδιστή.

@garifalia.kalifoni / Κοινή ανάρητηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα στο Instagram

Τι αποκάλυψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο τελευταίο της βίντεο στο κανάλι στο Youtube "Raw House" με καλεσμένη την Dat Lilly, έκανε μεταξύ άλλων, κάποιες εξομολογήσεις για την σχέση της με τον τραγουδηστή. Απαντώντας λοιπόν στα σχόλια των θαυμαστών τους, η influencer και μοντέλο, αρχικά είπε: «Δεν είμαι ξινή. Στα social media είμαι τέρμα cool, ανοίγω την κάμερα, λέω τα δικά μου. Αλλά το να γνωρίζω κόσμο μου είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω όμως ότι είμαι ξινή»

«Σε όλες τις σχέσεις που είχα έκανα εγώ την πρώτη κίνηση. Σε όλους έστειλα εγώ πρώτη μήνυμα. Συνήθως στέλνω κάτι άκυρα και μου έχει τύχει να μη λάβω και ποτέ απάντηση. Κάνω την πρώτη κίνηση και δεν φοβάμαι καθόλου την απόρριψη. Δεν περιμένω τον άλλον να κάνει την πρώτη κίνηση, είμαι ανυπόμονη. Επειδή ο Χρήστος μου άρεσε πάρα πολύ, ήμουν ανυπόμονη και έλεγα ότι θα του στείλω εγώ. Και έστειλα…»

«Ο Χρήστος Μάστορας μου θυμίζει τον πατέρα μου. Σχεδόν στα πάντα του. Πάντα το έψαχνα αυτό στους συντρόφους μου. Δεν είχα πέσει ποτέ μέσα σε αυτό αλλά ο Χρήστος μου τον θυμίζει

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

πολύ»