Χριστίνα Μπόμπα – Έτσι απαντάει στα αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της με μαγιό

«Είναι η δουλειά μου...»

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή το φεστιβάλ wellness που οργάνωσε, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Γιαννούλια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer, η Κασσιανή Τανιμανίδη την έχει... σώσει, μαζί με τη μάνα του, Ματούλα, προσέχοντας πολλές φορές τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Η Χριστίνα Μπόμπα πρόσθεσε ότι, σε αντίθεση με την εικόνα που μπορεί να έχει ο κόσμος, τίποτα δεν είναι λυμένο για εκείνη.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: «Μετά τα παιδιά ζεις το “τώρα”, είναι δύσκολο να τους κλέβεις στιγμές για να κάνεις stories»

Οι δηλώσεις της Χριστίνα Μπόμπα στην κάμερα

«Τώρα που ξεκίνησαν το σχολείο και πάνε κάποιες ώρες στο σχολείο, είναι λίγο πιο εύκολο για εμένα να δουλέψω. Ευτυχώς έχω τη δυνατότητα να ρυθμίζω τη δουλειά μου με βάση τον χρόνο μου. Όλες οι μανούλες έχουν πίεση γιατί καλούμαστε να εκπληρώσουμε πολλούς ρόλους ταυτόχρονα», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν είναι όλα λυμένα στη ζωή μου. Ό,τι και να κάνεις, ο κόσμος λέει. Όταν έχω πρόβλημα σκέφτομαι τη λύση, δεν εξαντλώ την προσοχή μου σε αυτό, εννοείται ότι θα υπάρχουν προκλήσεις. Παλιά μοιραζόμουν κάθε στιγμή με τον κόσμο, γιατί αυτό μου άρεσε. Τώρα μοιράζομαι περισσότερο τη δουλειά μου και τους προβληματισμούς μου. Δεν είναι αποτύπωση κάθε πράγματος που κάνω, όπως ήταν παλαιότερα», συμπλήρωσε η influencer.

«Δεν διαβάζω πια τα αρνητικά μηνύματα που δέχομαι στα social media, αλλά όταν τα διαβάζω γελάω. Είναι η δουλειά μου να φωτογραφίζω και εσώρουχα και μαγιό. Και να μην ήταν όμως, αν ήθελα να το κάνω θα το έκανα και δεν θα με ένοιαζε τι λέει ο καθένας», κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα, μιλώντας στην κάμερα του Alpha.