Χρήστος Μάστορας: Ο τραγουδιστής απαντάει για τους λόγους που τον έθεσε εκτός η Μαρινέλλα

Η κίνηση που ενόχλησε την μεγάλη ερμηνεύτρια

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία απρόσμενη τροπή πήρε η συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο στις 25/9, με την μεγάλη τραγουδίστρια να μετράει πάνω από έξι δεκαετίες στο πεντάγραμμο. Στο πλευρό της ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, ο δεύτερος ωστόσο τέθηκε εκτός με δική της απόφαση.

Όπως είπε το πρωί της Τρίτης (24/09) η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της «Buongiorno», o Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα, κάτι που δυσαρέστησε την Μαρινέλλα, η οποία τον έθεσε εκτός συναυλίας, ενώ τα τραγούδια του θα ερμηνεύσει ο Αντώνης Ρέμος.

Η απάντηση του Χρήστο Μάστορα για την Μαρινέλλα

Για πρώτη φορά από το πρωί της Τρίτης (24/9) ο τραγουδιστής απάντησε για τους λόγους που βρέθηκε εκτός της συναυλίας. «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Την εν λόγω είδηση, σχολίασαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει πως η Μαρινέλλα θεώρησε ασέβεια την κίνηση του Χρήστου Μάστορα να μην πάει στην πρόβα λόγω αδιαθεσίας. Όπως ανέφερε ο Θάνος Βάγιος, ο τραγουδιστής έχει χάσει πολλά κιλά, ώστε να κάνει γωνίες στο πρόσωπο για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.

Η κίνηση που την ενόχλησε

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρινέλλα δεν πείστηκε από τα όσα της είπε ο τραγουδιστής και αποφάσισε έτσι να τον θέσει εκτός. «Κάτι άλλο συνέβη. Ή άργησε να πάει επειδή δεν ξύπνησε και δεν ένιωθε καλά ή κάτι άλλο συνέβη και χάλαγε η μαγιά στη σειρά των τραγουδιών. Η αλήθεια κρύβεται σε απλοϊκές σκέψεις ή αρρώστησε ή κοιμήθηκε. Μπορεί να άργησε να ξυπνήσει, να πήρε τηλέφωνο να πει ότι είναι έτοιμος να έρθει αργότερα και να του είπε η Μαρινέλλα “Μην έρθεις ποτέ», σημείωσε ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στον Χρήστο Μάστορα.

«Δεν μιλάμε για τον Φούφουτο και τον ανθυποφούφουτο, είναι μεγάλοι καλλιτέχνες. Επειδή τους ζω, θεωρούν ότι το να περάσουν την πόρτα του Ηρωδείου, είναι πολύ σημαντική στιγμή και θα γραφτεί στο βιογραφικό τους, ειδικά για τους πιο λαϊκούς καλλιτέχνες. Είναι σημαντικό να σε επιλέγει η Μαρινέλλα για μία συναυλία στο Ηρώδειο», ανέφερε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.