Γρηγόρης Αρναούτογλου – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το πρόβλημα της υγείας του: «Πέρασα δύσκολο βράδυ...»

Εμφανώς καταβεβλημένος ο παρουσιαστής

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντιμετωπίζει θέματα με την υγεία του. Σε ρεπορτάζ της, η Τζώρτζια Συρίχα ανέφερε πως αναβλήθηκαν τα γυρίσματα για μια εβδομάδα στο The 2Night Show, λόγω ασθένειας του παρουσιαστή και της Νάνσυς Αντωνίου.

Σύμφωνα με το Breakfast@Star ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αισθάνθηκε μία αδιαθεσία στο γαστρεντερικό του σύστημα, την οποία και παρακολουθούσε τις προηγούμενες μέρες, ενώ την Κυριακή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δουν τι συμβαίνει.

Πώς εμφανίστηκε στην κάμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η κάμερα της εκπομπής του Star και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου βρισκόταν έξω από το στούντιο του Sfera για να του ευχηθούν περαστικά, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εμφανίζεται λιγομίλητος και εμφανώς καταβεβλημένος μετά την περιπέτεια που πέρασε το Σαββατοκύριακο.

«Δεν θέλω να πω κάτι, όλα καλά, μην ανησυχείτε. Δεν είμαι στα καλά μου καθόλου σήμερα, πέρασα δύσκολα το βράδυ και αυτές τις μέρες», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγαίνοντας απ' τον ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ αρνήθηκε ευγενικά να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Να σημειωθεί πως φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με όχι ένα αλλά με τρία προγράμματα στο δυναμικό του σταθμού. Εκτός του The 2night show και τον «Εκατομμυριούχο», θα παρουσιάζει και την ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο «The Roadshow» από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00 το βράδυ.

Συνταξιδιώτης στις νέες περιπέτειες του Γρηγόρη θα είναι ο Διονύσης Κυπριώτης και οι προορισμοί που θα επισκεφτούμε μαζί τους πολλοί: Κρήτη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Κοζάνη, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Ρόδος, Θάσος, Σαμοθράκη, Καβάλα, Εύβοια, Καλαμάτα κ.ά.