Κατερίνα Στικούδη – Εντυπωσιάζει το σώμα της με μαγιό μετά από δύο γέννες: Αγκαλιά με τον Βαγγέλη Σερίφη

Οι φωτογραφίες δεν λένε ψέματα

Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Η Κατερίνα Στικούδη, λίγους μήνες μετά τη δεύτερη γέννα της, εμφανίζεται πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η εκρηκτική τραγουδίστρια βρέθηκε πρόσφατα στη Μύκονο, μαζί με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, απ' όπου και το You εξασφάλισε φωτογραφίες με μαγιό. Παρά τις δύο γέννες, διατηρεί μία καλλίγραμμη σιλουέτα και ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση.

Η εικόνα της Κατερίνας Στικούδη μαγνήτισε τα βλέμματα, καθώς είναι φανερό ότι έχει επενδύσει χρόνο και προσπάθεια στη φυσική της κατάσταση. Παρά τις απαιτήσεις της μητρότητας, κατάφερε να επανέλθει στη φόρμα της, διατηρώντας το κορμί της σε άψογη κατάσταση. Μάλιστα δεν έχει κρύψει πόσες προκλήσεις κρύβει το μεγάλωμα δύο παιδιών, ωστόσο εκείνη τα καταφέρνει και στέλνει το μήνυμα πως κάθε γυναίκα μπορεί να επιτύχει τους στόχους της με επιμονή και συνέπεια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: «Ήταν τραγικό που είπαν για το μωρό μου ότι είναι...»

Πάντα στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη ο Βαγγέλης Σερίφης

Ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, δεν θα μπορούσε να είναι πιο υπερήφανος για την Κατερίνα. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της στη ζωή του και τη θαυμαστή της ικανότητα να ισορροπεί ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια. Το ζευγάρι, που παραμένει ενωμένο και ευτυχισμένο, αποδεικνύει πως η αληθινή αγάπη και συνεργασία μπορούν να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία.

Στην πρόσφατη έξοδό τους, μάλιστα, έδειξαν πως παραμένουν φουλ ερωτευμένοι με την Κατερίνα Στικούδη να φιλάει τον Βαγγέλη Σερίφη και εκείνον να καμαρώνει για τη γυναίκα της ζωής του, καθώς καταφέρνει να φέρει εις πέρας ορισμένους από τους σημαντικότερους ρόλους: Της μητέρας, της συζύγου και της φίλης.

«15 χρόνια μαζί, 6 χρόνια γάμου, 2 παιδιά, 7 δίσκοι, 1 κατοικίδιο, μια παλιά μερσεντές και ατελείωτη αγάπη. Φετος μας προσπέρασε η "επέτειος" επειδή ... μεγαλώμουμε 2 αγόρια και ηχογραφούμε 2 albums. Αλλά ποτέ δε μας ένοιαξαν οι τυπικότητες, πάμε και πάλι "us against the world". Ε και ν' ακούσουνε τι έρχεται», είχε γράψει σε πρόσφατη ανάρτησή του με την Κατερίνα Στικούδη ο Βαγγέλης Σερίφης.