Ζόζεφιν - Νίνο: Μετά το unfollow ήρθε και το block - Ποιος... τερμάτισε την σχέση αυτή

Νέες εξελίξεις σε αυτό το... σίριαλ!

NDP PHOTO

Τον τελευταίο χρόνο περίπου η σχέση μεταξύ των μουσικών καλλιτεχνών Ζόζεφιν και Νίνο, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα. Οι φήμες περί χωρισμού όλο και οργιάζουν, με κανέναν απο τους δύο μέχρι στιγμής να μην έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί τα όσα λέγονται (δείτε εδώ τι είχε πει στις τελευταίες της δηλώσεις η Ζόζεφιν).

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν 2 χρόνια μέσα από την συνεργασία τους πάνω σε κάποια καινούργια τραγούδια της Ζόζεφιν. Οι δυο τους δεν παραδεχόντουσαν τον δεσμό τους για τους πρώτους μήνες ενώ, απέφευγαν να απαντούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τρείς μήνες από την γνωριμία τους, την δήλωση ότι είναι μαζί την έκανε η τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη της λέγοντας: "Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… "

Από τότε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βγει η φήμη ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Ιδιαίτερα, από τον Απρίλιο τα Μέσα τους θέλουν χωρισμένους, πράγμα που επιδεινώνεται με τον καιρό, καθώς οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες έως μηδαμινές. Η τελευταία εμφάνιση, δε, της Ζοζεφιν στο πάρτι της panik όπου παρευρέθηκε ασυνόδευτη, έχει φέρει ένα νέο κύμα ερωτηματικών.

Τα σημάδια που αποκάλυψαν τον χωρισμό της Ζόζεφιν και του Νίνο

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Buongiorno", λοιπόν σήμερα 24/9 έγινε μια αποκάλυψη σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού του Νίνο και της Ζόζεφιν, αλλά και αναφέρθηκε το μπλοκ του Νίνο προς την τραγουδίστρια από τα social media: "Είχαμε μάθει τις προηγούμενες μέρες ότι περνάνε μία κρίση και δεν είναι πολύ καλά μεταξύ τους, όμως έχουμε εξελίξεις σε αυτή την ιστορία. Υπάρχουνε μπλοκ. Η μία πλευρά μπλόκαρε την άλλη και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους".

"Ο Νίνο μάλιστα το καλοκαίρι έδωσε μία συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού και μιλούσε στην συνέντευξη αυτή για την Ζοζεφίν και τώρα που ανέβηκε όμως online, είπε πως τα αποσπάσματα αυτά πρέπει να κοπούν. Άρα ο χωρισμός είναι οριστικός"