Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν με αφήνεις να μιλήσω! Κάτι μου θυμίζεις...» - Η σπόντα όλο νόημα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Πως ξεκίνησαν όλα;

Στην εκπομπή Buongiorno σχολίαζαν σήμερα Τρίτη 24/9 την βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου (δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο και το γλέντι). Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την κόντρα που είχε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, πέρσι.

Η αντίδραση ωστόσο του Δημήτρη Ουγγαρέζου να τον διακόπτει συνέχεια, έφερε τον παρουσιαστή στη θέση να του απαντήσει με σπόντα προς τα παλιά του λημέρια... δηλαδή την Super Κατερίνα.

Η σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Πρόσεχε τι θα πεις τώρα, μέτρα τις κουβέντες σου», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Σε εμένα θα πεις τι θα πω; Πρόσεχε τι λες σε εμένα Δημήτρη», του απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Εγώ τον σεβασμό μου τον έχω δεδομένα προς εσένα, αλλά πρόσεχε τι λες», αντέδρασε.

Την στιγμή εκείνη ο Ανδρέας είπε γεμάτος νόημα «Θα με αφήσεις να πω; Κατ’ αρχήν έχεις ένα κακό, δεν με αφήνεις να μιλήσω. Κάτι μου θυμίζεις...», πετώντας τα καρφιά του για τους συνεργάτες του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

Η αλήθεια για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου

Τα προηγούμενα δύο χρόνια βρισκόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην οποία όμως αντιμετώπιζε κάποια.... προβλήματα. Αυτό έβγαινε πολλές φορές προς τα έξω, καθώς υπήρχαν μεγάλες εντάσεις και με την παρουσιάστρια, αλλά και με τους συνεργάτες της - δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε σηκωθεί να φύγει από την εκπομπή ενώ ήταν στον αέρα - αλλά η συνέντευξη που έδωσε στο τέλος της περασμένης σεζόν ήταν και αυτή που έφερε το οριστικό τέλος και την μεγάλη ρήξη με την Κατερίνα Καινούργιου και το πρωινό αυτό πρόγραμμα.

Εκείνη στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, που δεν τον είχε πλέον δίπλα της, έκανε λόγο για αποβολή της τοξικότητας - δείτε εδώ τα καρφιά της - ενώ εκείνος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, πέταξε τα δικά του βέλη....

«Όταν περνάω καλά, χάνω την αίσθηση του χρόνου. Αν δεν περνάω καλά, η μισή ώρα γίνεται αιώνας. Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχω μιλήσει, όχι. Αλλά ας πούμε όμως και πρόπερσι, που ήμουν πέρσι, πάλι δεν είχα μιλήσει. Δεν είναι δηλαδή κάτι επειδή θα είμαι στη Φαίη. Ήταν έτσι. Τελείωνε η εκπομπή, πέρναγε το καλοκαίρι και συναντιόμασταν το Σεπτέμβρη».