Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε μεγάλη φωτιά στη μεζονέτα του - Έλιωσε μέχρι και η οροφή

«Οι ζημιές όμως είναι πολύ μεγάλες. Η πυροσβεστική είναι ακόμα εκεί»

NDPPHOTO

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς σήμερα Τρίτη 24/9 το πρωί ξύπνησε από τις φλόγες που ξέσπασαν στο σπίτι του με αποτέλεσμα να καεί όλος ο πρώτος όροφος της μεζονέτας του στα Νότια Προάστια και να φτάσει σε σημείο να λιώσει μέχρι και η οροφή.

Μπορεί να ζει μια ασύλληπτη τραγωδία, ωστόσο, βρέθηκε κανονικά στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 και μίλησε για τα όσα βίωσε νωρίς το πρωί λίγο πριν φτάσει στα στούντιο. Όπως αποκάλυψε, η φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του ξεκίνησε από τον πίνακα που βρισκόταν στον πάνω όροφο της μεζονέτας. Η πυρκαγιά μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που από την θερμότητα έλιωσαν πολλά έπιπλα μέχρι και η οροφή - δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για τη φωτιά στο σπίτι του

«Μου έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ σημαντικό σήμερα κι επειδή έχει μπει πολύς κόσμος στο σπίτι μου από το πρωί, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν θέλω να γραφτεί σε διάφορα sites και να πάρει μία διάσταση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σήμερα πήρε φωτιά το σπίτι μου. Είναι μια μεζονέτα, πήρε φωτιά όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς που είμαστε καλά, είμαι καλά. Πήρε μια φωτιά που προήλθε από τον πίνακα. Φλόγες, καπνοί κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της πυροσβεστικής, ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Μπήκαν μέσα. Εγώ δεν μπορούσα να μπω, είχε γεμίσει γεμάτο καπνούς. Έσβησαν όσα μπορούσα.

Οι ζημιές όμως είναι πολύ μεγάλες. Έλιωσαν πράγματα. Έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Το μοιράστηκα μαζί σας γιατί επειδή μπήκαν πολλοί άνθρωποι στο σπίτι... Ακόμα η πυροσβεστική είναι εκεί γιατί μπορεί να σιγοκαίει σε ένα έπιπλο και μετά από 2-3 ώρες να γίνει αυτό που δεν έγινε. Δεν είχα ασφάλεια. Έλεγα σιγά τι είναι τα σπίτια να πάρουν φωτιά. Το θέμα είναι ότι... συμβαίνουν αυτά, είναι περαστικά. Ξέρετε ότι τη ζωή μου την κρατάω για εμένα αλλά δεν θέλω να μεταδοθεί μια είδηση που να είναι δυσανάλογα μεγάλη με αυτό που πραγματικά έγινε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.