Χρήστος Μάστορας: Η Μαρινέλλα τον έθεσε εκτός συναυλίας της στο Ηρώδειο - Τι συνέβη;

Όσα ειπώθηκαν στο Buongiorno

NDPPHOTO

Σούσουρο επικρατεί στο χώρο της showbiz μετά την είδηση πως η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα. Οι δυο καλλιτέχνες είχαν πολύ καλές σχέσεις, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Τι συνέβη με την Μαρινέλλα και τον Χρήστο Μάστορα

Όπως σχολιάστηκε σήμερα Τρίτη 24/9 στο πλατό της εκπομπής Buongiorno, η σπουδαία ερμηνεύτρια πήρε την απόφαση να βγάλει από την συναυλία της τον συνεργάτη της, καθώς δεν πήγε σε μια από τις τελικές πρόβες.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε πως δεν μπορεί να πάει στην πρόβα επειδή είναι άρρωστος, η Μαρινέλλα ωστόσο φοβούμενη μήπως πάει κάτι λάθος στην συναυλία στο Ηρώδειο αποφάσισε να τον θέσει εκτός.

«Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Όπως επίσης ειπώθηκε, η εταιρία παραγωγής είναι ενοχλημένη με την είδηση αυτή που κυκλοφόρησε, ωστόσο, ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει. Στο πλατό σχολίασαν πως η 86χρονη ερμηνεύτρια είναι πολύ αυστηρή στα επαγγελματικά της. Μάλιστα, παλαιότερα που συνεργάστηκε με πολύ γνωστή τραγουδίστρια επειδή άργησε να πάει σε πρόβα τους, την έδιωξε, ωστόσο τελικά τραγούδησαν κανονικά μαζί.

Δείτε επίσης: Λίκνιζε το κορμί της σαν 20αρα ενώ είναι 86 η Μαρινέλλα - Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της την συναυλία της στην Κύπρο

«Μια παράσταση με την ψυχή, τη δύναμη της φωνής και της ερμηνείας τής μιας και μοναδικής, Μαρινέλλας. Μια παράσταση κορύφωση της σπουδαίας μουσικής διαδρομής της. Με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητά, τη φωνή, το ταλέντο τη θεατρικότητα της, διαρκεί και ενώνει με τη μουσική της ολόκληρες γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων.

O χαρακτηρισμός "Μύθος" της δόθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους ειδικούς, λόγω του μεγέθους της καλλιτεχνικής πορείας και της ισχυρής διά δράσης που διατηρεί εδώ και πάνω από 6 δεκαετίες με το κοινό.

Ένα μουσικό ταξίδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα και πολυάριθμης ορχήστρας θα αποτελέσει μια μεγαλειώδη μουσική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και θα μαγέψει το Ελληνικό κοινό αλλά και ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας», γράφει η ανακοίνωση για την συναυλία της Μαρινέλλας.