Άντζελα Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις από τη βάφτιση της εγγονής της - «Η εγγονή μου κουνιέται συνέχεια με...»

Οι ευχές των καλεσμένων

Η Όλγα Κιουρτσάκη με τον σύζυγό της Φώτη Λώση, βάφτισαν χθες Δευτέρα 23/9 την κόρη τους που πήρε το όνομα Άντζελα - Μιχαέλα. Η Άντζελα Δημητρίου φανερά ευτυχισμένη που είδε την εγγονή της να παίρνει το όνομα της αλλά και με την ευτυχία των παιδιών της, δεν σταμάτησε να χαμογελάει στις κάμερες.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο-Χρυσοβιτσιώτη, έναν πανέμορφο, ανοιχτό χώρο με θέα την θάλασσα και ένα μικρό εκκλησάκι. Στον ίδιο χώρο έγινε και το τραπέζι με εκλεκτούς καλεσμένους (δείτε φωτογραφίες).

Η βάφτιση έγινε σε στενό κύκλο με λίγους και καλούς συγγενείς και φίλους. Στην βάφτιση βρέθηκαν πολλά λαμπερά πρόσωπα, όπως ο Αντύπας, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της, ο Πάνος Κατσαρίδης, ο Κώστας Τσουρός και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου στην βάφτιση

Οι κάμερες των πρωινών εκπομπών βρέθηκαν στην βάφτιση, με την Άντζελα Δημητρίου να προχωρά σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, χαρούμενη και συγκινημένη. Βαφτίσαμε την εγγόνα μου, που έχει δύο ονόματα. Το όνομα του συγχωρεμένου του αδελφού μου, του Μιχάλη, και το δικό μου. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα ευτυχισμένοι, πάντα μαζί, να μεγαλώσει σωστά αυτό το παιδί κι εγώ να είμαι καλά και να της λέω παραμύθια.

Η Όλγα και ο Φώτης είναι μαζί 18 ολόκληρα χρόνια. Θέλω να πω ότι είναι ένα ζευγάρι ιδιαίτερο, που αγαπάω και λατρεύω, είναι τα παιδιά μου: η Όλγα μου, ο Φώτης μου και το λουλούδι αυτό που ήρθε για να ανθίσει ξανά τη ζωή αυτών των δύο ανθρώπων. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με έκαναν ευτυχισμένη, μια χαρούμενη γιαγιά, αν και δεν φαίνομαι γιαγιά» είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου.

«Η εγγονή μου κουνιέται συνέχεια με τραγούδια, της αφιερώνω το "με εσένα εγώ την πάτησα"», είπε μεταξύ άλλων.

Οι ευχές των καλεσμένων τους

«Μετά τις δυσκολίες που πέρασε η κόρη της Άτζελας με την Άντζελα, όλα λύθηκαν. Με αυτή την δυσκολία το ζευγάρι έγινε πιο δυνατό. Πάμε για πολύ πιο όμορφες στιγμές. Υπήρχαν άτομα που επηρέαζα την Άντζελα με την κόρη της αλλά απομακρύνθηκαν», είπε ο κουμπάρος του ζευγαριού.

«Εύχομαι στην Άντζελα να είναι ευλογημένο το εγγόνι. Να το χαίρεται, τα παιδιά είναι ευτυχία. Είναι ευλογία να βαφτιστείς χριστιανός», ευχήθηκε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Γνωρίζω χρόνια την Άντζελα. Ήταν επεισοδιακή η γνωριμία μας. Μου την είχε πει στον αέρα γιατί κάτι είχα πει. Θέλοντας και μη θα μιλάνε με την Ναταλία γιατί είμαστε στα ίδια στούντιο», δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

«Θα παντρευτώ σύντομα. Το έχουμε συζητήσει. Έχει ο Θεός. Τα συζητάμε», είπε για τις δικές της χαρές η Μάγδα Τσέγγου.