Ιωάννα Τούνη: Το υπονοούμενο για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη σχέση τους – «Κοιμάται όρθιος...»

Το σχόλιο της influencer

Instagram / j.touni

Μια... μπηχτή με αποδέκη τον επί ετών σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, "πέταξε" η Ιωάννα Τούνη. Συγκεκριμένα, η διάσημη επιχειρηματίας - influencer ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok και τρόλαρε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει το γνωστό trend, μέσα από το οποίο διαλέγεις το νυφικό look που θα ήθελες για την ημέρα του γάμο σου. Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, έκανε τις επιλογές της σε νυφικό και παπούτσια μπροστά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, προσπαθώντας ίσως να του στείλει ένα... μήνυμα.

Μάλιστα, για να κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρη την θέση της, η influencer συνόδευσε το συγκεκριμένο βίντεο με μια λεζάντα που έγραφε: "Κοιμάται όρθιος, πάλι καλά που έχω βάλει νυφικό σε φωτογράφιση γιατί σκούρα τα πράγματα".

Δείτε το βίντεο:

Γιατί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχουν παντρευτεί

Αν και είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, ενώ μάλιστα φαίνονται και αρκετά ερωτευμένοι (τουλάχιστον μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη δεν έχουν παντρευτεί. Υπενθυμίζουμε ότι επισημοποίησαν την σχέση τους με ένα σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους, ενώ πέρυσι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε δώσει στην καλή του ένα όμορφο μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ιταλία (δείτε το μονόπετρο εδώ).

Οι δυο τους έχουν πολλές φορές ερωτηθεί δημόσια για ποιο λόγο δεν έχουν παντρευτεί αλλά ποτέ δεν έχουν δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Όπως φαίνεται, όμως, από τις αντιδράσεις τους, η Ιωάννα Τούνη μοιάζει να ανυπομονεί για το βήμα αυτό, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαίνεται πιο χαλαρός. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση, ο ίδιος είχε υπεκφύγει απαντώντας χιουμοριστικά "Η μητέρα μου δεν με αφήνει ακόμα να παντρευτώ".

Από την άλλη, η Ιωάννα Τούνη είχε πει: "Το μυστικό του χαρούμενου γάμου είναι να μην συζητάς τα επαγγελματικά. Δεν έχω ιδέα για τον Δημήτρη. Δεν ήμουν παρούσα στα τηλεφωνήματα που έγιναν (για την Σίσσυ Χρηστίδου). Εγώ θα υποστηρίξω τον σύζυγό μου. Έχουμε κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης. Έχω μείνει με το δαχτυλίδι και την λαχτάρα. Δεν το συζητάμε προς το παρόν".