Νίκος Μουρατίδης σε Κατερίνα Καινούργιου: «Εσύ είσαι τρελή και μέσα στην ανασφάλεια...»

Τι του απάντησε η παρουσιάστρια

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην παρουσιάστρια. Μεταξύ όσων είπαν σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, οι δυο τους αναφέρθηκαν και στον επικείμενο γάμο του δήμαρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Σύντομα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός "γύρισε" τη συζήτηση στο θέμα του γάμου, ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολύ την ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα δεν έχει διστάσει να εκφράσει ανοιχτά τους προβληματισμούς της σχετικά.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Με τσάντα Hermes αξίας 10.000 ευρώ στο κέντρο της Αθήνας - Στα χνάρια της Ελένης Μενεγάκη

Το αφοπλιστικό σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη στην Κατερίνα Καινούργιου

«Εσύ το σκέφτεσαι να παντρευτείς; Δεν σου έχει κάνει ακόμα πρόταση; Είναι φρέσκο ε;», ρώτησε ο Νίκος Μουρατίδης, πιάνοντας «στον ύπνο» την Κατερίνα Καινούργιου. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κ. Μουρατίδης αναφέρεται εδώ στον σύντροφο της παρουσιάστριας, τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και λίγους μήνες. Συγκεκριμένα, η ίδια επισημοποίησε την σχέση τους με μία φωτογραφία στο Instagram, τον Ιούλιο που μας πέρασε.

«Πρέπει να μου κάνει πρόταση πρώτα, δεν το έχει κάνει ακόμα. Δεν έχει σημασία αν είναι φρέσκο, τον ξέρω χρόνια. Είμαι πολύ καλά», απάντησε με χαμόγελο η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το βλέπουμε αυτό. Πέρσι ήσουν… κλαίγαμε. Λέγαμε ας της βρούμε κάποιον γαμπρό, δεν γίνεται», σχολίασε ο Νίκος Μουρατίδης, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να συμβαίνουν άλλα πράγματα στην προσωπική ζωή ενός ανθρώπου.

«Εσύ είσαι τρελή! Δεν συμβαίνουνε! Είσαι μια χαρά κοπέλα και είσαι συνέχεια μέσα στην ανασφάλεια!», επεσήμανε χαριτολογώντας ο Νίκος Μουρατίδης.

«Μπορεί κι εγώ να είμαι η τρελή, έχω κάνει πολλά λάθη. Το δουλεύω πολλά χρόνια με την ανασφάλεια αλλά ακόμα δεν το έχω καταφέρει. Τώρα είμαι σε πολύ καλύτερη φάση, είμαι κοντά», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο: