Ματθίλδη Μαγγίρα: Αυτός είναι ο Αμερικανός μουσικός πρώην σύζυγός της - Μαζί απέκτησαν την κόρη τους, Λήδα

Τα 22α γενέθλια της και η απόφαση της να ασχοληθεί με την μουσική

NDPPHOTO

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μπορεί να μην μιλάει για την προσωπική της ζωή, καθώς θέλει να την προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, η σχέση της με τον Αμερικανό μουσικό με τον οποίο απέκτησε και την κόρη της, ήταν γνωστή και κράτησε για σχεδόν 10 χρόνια.

Μετά το χωρισμό τους κράτησαν φιλικές σχέσεις, καθώς κύρια προτεραιότητα τους ήταν η κόρη τους, Λήδα, η οποία σήμερα είναι 22 ετών και μάλιστα γιόρτασε τα γενέθλια της στο Swell, παρουσία της μητέρας της και άλλων επώνυμων προσώπων.

Η Λήδα πόζαρε με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα τόσο με την Ματθίλδη όσο και με τους καλεσμένους της όπου ήταν μεταξύ άλλων: ο Γιάννης Σπαλιάρας (με την σύντροφό του), ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η θεία της Μπέττυ Μαγγίρα, ο Πάνος Μουζουράκης και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης της Μπέττυς Μαγγίρα

Η Ματθίλδη πολλές φορές έχει μιλήσει για την μοναχοκόρη της. Σε μια από τις συνεντεύξεις της έχει αποκαλύψει επίσης το bullying που δέχτηκε σε σούπερ μάρκετ:

«Ήμασταν με την κόρη μου σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ εδώ κοντά. Ένας ευτραφούλης, καραφλούλης, άσπρος, γαλανομάτης, αλλοδαπός -δεν ξέρω τι εθνικότητας ήταν- βλέπει το παιδί μου και το σπρώχνει. Πάω του ζητάω τον λόγο. Του λέω "Γιατί χτύπησες το παιδί μου ρε; Με ποιο δικαίωμα"; Άρχισε να λέει στη γλώσσα του πράγματα, ότι δεν καταλαβαίνει. Μετά να δείτε τι ωραία άρχισε να μου βρίζει στα ελληνικά σπαστά- δεν λέω ότι οι αλλοδαποί κάνουν bullying, προς Θεού, μην παρεξηγηθώ, στον άνθρωπο είναι αυτό. Περίμενε έξω στην είσοδο να βγούμε. Γιατί; Να με πιάσει να με δείρει; Φωνάζω τον security του σούπερ μάρκετ, τους διευθυντές, τους πάντες και τους λέω το και το έχει γίνει. Μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ».

Δείτε επίσης: «Γέννησα την κόρη μου χωρίς...» - Η αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα για την γέννηση του παιδιού της

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της κόρης της

Ο πρώην σύζυγος της Ματθίλδης Μαγγίρα είναι ο Αμερικανός μουσικός της τζαζ που παίζει σαξόφωνο άλτο και τενόρο, Άλεξ Φόστερ. Έχει ηχογραφήσει για δισκογραφικές από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Είναι γνωστός για το άλτο σαξόφωνο στο Saturday Night Live house συγκρότημα.

Δείτε επίσης: «Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες και...» - Ο κακός χαμός με την αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα