Γιώργος Γεροντιδάκης: Η αντίδραση του όταν δημοσιογράφος του Super Κατερίνα τον ρώτησε για την Δανάη Παππά και τη σχέση τους

Τι απάντησε;

Τον Γιώργο Γεροντιδάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα σε αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε ηθοποιούς και δημοσιογράφους. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Δανάη Παππά μετά τους χωρισμούς τους από τους συντρόφους τους.

Όπως φημολογήθηκε έντονα οι δυο πρώην πρωταγωνιστές του Σασμού είναι σε σχέση, μια είδηση που ξεκίνησε εξαιτίας των χωρισμών τους που συνέπεσαν χρονικά.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν της εκπομπής που τον πλησίασε για να του κάνει δηλώσεις, ρωτήθηκε σχετικά με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να μην απαντάει, αφού δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εκπομπές.

Η αντίδραση του Γιώργου Γεροντιδάκη για την Δανάη Παππά

«Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά είπαμε και συγγνώμη που περιμένατε», είπε ο ηθοποιός ενώ απομακρυνόταν από την κάμερα.

Να σημειωθεί ωστόσο πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει διαψεύσει τη σχέση τους σε επικοινωνία που είχε με τον Κώστα Φραγκολιά. «Συζητήσαμε για το θέμα αυτό και μου είπε το παιδί ότι δεν ισχύει. Επειδή αυτό το διάστημα βγήκε από μια σχέση θέλει να είναι μόνος του», αποκάλυψε στο πλατό του Happy Day.

Η απάντηση της Δανάης Παππά

Από την άλλη, σε συνέντευξη της στον Γιάννη Πουλόπουλο, η Δανάη Παππά, ξεκαθάρισε: «Είναι αστεία πράγματα να απαντήσω αν έχω σχέση με τον Γιώργο. Βάζω μια τελεία σε ότι αφορά την σχέση μου με τον Γιώργο. Μπορούν να γράψουν τα πάντα... δεν με απασχολεί. Πολλά δεν τα έχω μάθει κιόλας. Δεν κοιτάω το κινητό μου είμαστε 10 ώρες στα γυρίσματα. Δεν ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό, δεν απασχολεί κανέναν η προσωπική μου ζωή. Είναι αστεία τα πράγματα»

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως: «Την ρώτησαν αν την πήρε κάποιος για να διασταυρώσει το ρεπορτάζ του και μου είπε όχι».