Βανδή - Μπισμπίκης: Η αντίδραση της Δέσποινας όταν τους "τσάκωσαν" στο αεροδρόμιο - Το τρέξιμο και τα λόγια που ψέλλισε

Δείτε το βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 21/9 έδωσε μια συγκλονιστική συναυλία στο Λυκαβηττό για τα 30 χρόνια καριέρας της στο χώρο της μουσικής. 21χρόνια μετά την συναυλία της που συγκέντρωσε 8.000 θεατές έκλεισε την περιοδεία της με τον πιο αποθεωτικό τρόπο.

Στην συναυλία αυτή βρέθηκε τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης που είναι και ο νούμερο ένα θαυμαστής της, όπως επίσης και η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη με τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο που βρισκόντουσαν σε μια από τις πρώτες σειρές του θεάτρου.

Δυο ημέρες μετά την συναυλία αυτή, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί τους συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και τους πλησίασε για δηλώσεις.

Η αντίδραση Βανδή - Μπισμπίκη όταν είδαν την κάμερα

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, συνάντησε το ζευγάρι 15 λεπτά πριν φύγει το αεροπλάνο τους, για αυτό και η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να συνέχισε να περπατά με γρήγορο ρυθμό για να περάσουν τον έλεγχο.

«Καλημέρα!», αρκέστηκε να πει μεταξύ άλλων με χαμηλό το κεφάλι της. Από την άλλη, ο ηθοποιός είπε φανερά ευδιάθετος. «Καλά! Τελευταίο ταξίδι πριν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στον ALPHA, Πόρτο Λεόνε. Ήταν θεά η Δέσποινα στην συναυλία».

Δέσποινα και Βασίλης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει πει για την αγαπημένη του: «Είμαι ευτυχισμένος. Είμαι ερωτευμένος. Όπως λέει ένας ποιητής που μου αρέσει "Πάσχω από πυρκαγιά καρδίας. Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται". Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα, τον απολαμβάνω. Δεν βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν θα μας τραβήξουν φωτογραφία, από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο κανονικοί άνθρωποι».