Διονύσης Πρώιος: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία του - «Έδωσαν εντολή να...»

Όλη η αλήθεια για τα τραύματά του, την αντίθεση με την αναφορά της αστυνομίας και την αυτοχειρία

Instagram / Διονύσης Πρώιος

Ο Διονύσης Πρώιος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν από μερικά 24ωρα, οδηγώντας τη μηχανή που στέρησε τη ζωή και από τον 19χρονο γιο του πριν από χρόνια. Ο θάνατός του προκάλεσε τεράστιο σοκ και θλίψη στην εγχώρια showbiz, καθώς ήταν πολύ αγαπητός από τότε που εμφανίστηκε στο MasterChef, ενώ είχε πολύ καλές σχέσεις και με πολλούς Έλληνες celebrities.

Σοκ, ωστόσο, έχουν προκαλέσει και οι πληροφορίες που ήρθαν αργότερα στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη. Η αναφορά της αστυνομίας για τον τραυματισμό του πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο όπου ξεψύχησε έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός πως πέθανε τόσο γρήγορα και απαντήσεις γι' αυτό έδωσε η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Δευτέρας 23/9 στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Οι αποκαλύψεις της Ματίνας Παγώνη για το τραγικό τροχαίο του Διονύση Πρώιου

«Διεκομίσθη ως τροχαίο. Κανένας από τους γιατρούς δεν μπορεί να ξέρει ιστορικό με τον γιο του και τα λοιπά. Όλα αυτά που ακούμε είναι τραγικά. Οι πληροφορίες που έχω από τους συναδέλφους μου, τους χειρουργούς και τους νευροχειρουργούς, είναι ότι είχε πολλαπλά κατάγματα, πάρα πολλά και είχε και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, που σημαίνει ότι έπρεπε να μπει σε συγκεκριμένες εξετάσεις και να προχωρήσει σε αυτά που έπρεπε να γίνουν. Στο νοσοκομείο προσπάθησαν να γίνουν οι περισσότερες εξετάσεις, δυστυχώς όμως το περιστατικό απεβίωσε. Δεν πρόλαβε να μπει σε χειρουργείο. Κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει, πώς ήταν το αιμάτωμα, τι αιμορραγία είχε. Μπήκε ένα περιστατικό πολύ βαρύ με σοβαρά κατάγματα στον θώρακα και στο κεφάλι, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στην αναφορά της αστυνομίας που έγραφε πως είχε τραυματιστεί ελαφρά, ενώ λίγο αργότερα πέθανε, επισήμανε: «Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει διάγνωση σε ένα περιστατικό που βλέπει εκείνη τη στιγμή μπροστά της και να ξέρει τι γίνεται μέσα σε ένα κεφάλι και έναν θώρακα».

Δείτε επίσης: Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του - Η μία βρήκε νεκρό τον πρώην της στο κρεβάτι

Η αποκάλυψη για την κηδεία του

Δηλώσεις έκανε και ο Σταύρος Μπαλάσκας στο Super Κατερίνα, ο οποίος επισήμανε: «Από την έρευνα που έχει κάνει η τροχαία μέχρι τώρα, γιατί είναι κι άλλα βίντεο για ανάλυση, έχασε την πορεία του με αποτέλεσμα να έχει μία μοιραία πτώση, λίγο πριν την γέφυρα της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Λαμία. Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες. Όταν έφτασε η τροχαία ήταν ακόμα εν ζωή. Ένας τροχονόμος με ρώτησε γιατί τον πήγαν στο Γεννηματά και ότι έπρεπε να τον πάνε στο ΚΑΤ που ήταν πιο κοντά. Ο Διονύσης προσπάθησε να βγάλει και το κράνος του, αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει. 2,5 ώρες μετά το ατύχημα "έφυγε". Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοχειρίας, εξέκλεινε της πορείας του. Δεν θα έχανε τη ζωή του ποτέ από μόνος του».

Και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε έπειτα: «Η μητέρα του ενημερώθηκε τελευταία. Υπάρχει διαφορά ώρας με την Αργεντινή και δεν θα έρθει. Ο Γιώργος ο αδερφός του θα έρθει. Έχει και τρεις αδερφές που είναι στην Αθήνα», ενώ ο Λάκης Γαβαλάς συμπλήρωσε πως έχουν δώσει εντολή να ταφεί δίπλα στο παιδί του - δείτε εδώ την ανακοίνωση για την κηδεία του και την επιθυμία του.