Διονύσης Πρώιος: Οι αντιδράσεις των Ελλήνων παρουσιαστών για τον τραγικό του θάνατο

Ο θάνατος που σοκαρε τα ΜΜΕ

Την περασμένη Παρασκευή, 20/09, έγινε γνωστός ο θάνατος του πρώην παίκτη του παιχνιδιού μαγειρικής "MasterChef", Διονύσηε Πρώιο, του οποίου η ξαφνική του απώλεια έχει προκαλέσει βαθειά συγκίνηση.

Ο μάγειρας έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα όταν επέβαινε την ίδια μηχανή, που είχε χάσει και ο γιος του την ζωή του πριν από 9 χρόνια στην Μύκονο. Ήταν μόλις 20 χρονών την στιγμή που "έσβησε" στην άσφαλτο. Ο Διονύσης Πρώιος μάλιστα, είχε αναφερθεί στο παιχνίδι για τον γιο του, λέγοντας: «Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, πήγε και χαιρέτησε όλους τους πελάτες και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”, ενώ δεν το έκανε, ο Μιχάλης ήταν πολύ low profile. Όταν βγήκα έξω με φίλησε 2-3 φορές, μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας χαιρετάει όλους, επειδή έφευγα για Αργεντινή. Τελικά έφευγε αυτός για αλλού...»

Η οικογένεια και ο στενός του κύκλος βρίσκεται σε σοκ με τον θάνατο του, ενώ ακόμη δεν έχει βγει το πόρισμα της τροχαίας για το πως ακριβώς πέθανε (δείτε εδώ τι δήλωσε η οικογένεια του αδικοχαμένου Διονύση). Ο χαμός του μάγειρα και οι τραγική σύμπτωση του θανάτου του με του γιού του έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση σε όλη τη χώρα, με πολλούς παρουσιαστές της πρωινής ζώνης να το συζητούν.

Διαβάστε επίσης: Διονύσης Πρώιος: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία του - «Έδωσαν εντολή να...»

Η αναφορά των πρωινών εκπομπών στον Διονύση Πρώιο

Φαίη Σκορδά: "Απίστευτο! Να χάνεις τον γιο σου και μετά να σκοτώνεσαι και εσύ έτσι;"

Η Φαίη Σκορδά, σήμερα, Δευτέρα 23/09, στο πλατό της εκπομπής "Buongiorno" αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, κάνοντας την δική της προσωπική εξομολόγηση, μετά την επικοινωνία της με μια στενή φίλη του αδικοχαμένου Διονύση: «Μας ήρθαν στο μυαλό εικόνες, γιατί είχε δώσει και σε μένα συνέντευξη ο Διονύσης, σχετικά με τον γιο του, τον οποίο είχε χάσει. Είχε σκοτωθεί και από την ίδια μηχανή. Γνωρίζω πολύ καλά μία φίλη του, η οποία δεν ήθελε να μιλήσει. Μου μιλούσε γι’ αυτόν τον άνθρωπο σαν μια ψυχή πολύ ελεύθερη, ζωγράφος, καλλιτέχνης. Όταν έχασε τον γιο του πριν από εννιά χρόνια, άλλαξε τελείως τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Τα έβλεπε όλα χρωματισμένα και έλεγε σαν είναι ένα κάδρο ζωγραφικής η ζωή από εδώ και πέρα γι’ αυτόν».

«Το ότι έφυγε με τον ίδιο τρόπο, δεν ξέρω, αυτά τα παιχνίδια της ζωής που λέμε πως ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν τα βλέπουμε… Απίστευτο μου φαίνεται όλο αυτό! Δηλαδή, να χάνεις το παιδί σου σε τροχαίο με μηχανή και μετά να σκοτώνεσαι κι εσύ έτσι; Απίστευτο!».

Ελένη Χατζίδου: "Είναι τραγικό και συγκλονιστικό που έφυγε με τον ίδιο τρόπο που έφυγε και ο γιος του"

Η Ελένη Χατζίδου, στη πρωινή εκπομπή "Breakfast at Star" του Star, σήμερα (23/09), σχολίασε για το συμβάν: «Έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή, αλλά το πιο τραγικό είναι ότι με τον ίδιο τρόπο έφυγε από τη ζωή και ο γιος τους. Είναι συγκλονιστικό, να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Κατερίνα Καινούργιου: "Όταν το διάβασα, ανατρίχιασα"

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συζήτησαν μαζί με τον καλεσμένο τους, Λάκη Γαβαλά, στην εκπομπή "Super Κατερίνα" του ALPHA, τον τραγικό θάνατο του φίλου τους, Διονύση Πρώιο Η παρουσιάστρια είπε: «Όταν το διάβασα ανατρίχιασα, και είπα από μέσα μου, και είναι βαρύ αυτό που θα πω, με συγχωρείτε που θα το πω έτσι, αυτός ο άνθρωπος ήθελε να φύγει από τη ζωή για να πάει να βρει το παιδί του».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απαντά: «Είχε τη γνωστή μηχανή αυτή τη ρημάδα τη Harley που έφυγε ο Μιχαλάκης στον γκρεμό. Πάει να φύγει με το Smart και δεν είχε βενζίνη και πήρε τη μηχανή. Στη στροφή της Φιλαδέλφειας φεύγει».

Ο Σταμάτης Μπαλάσκας πρόσθεσε: «Ήταν ακόμα εν ζωή όταν πήγε η Τροχαία αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει. Προσπάθησε να βγάλει το κράνος. Μετά από 2,5 ώρες από το ατύχημα έφυγε. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοχειρίας».

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει για τον Διονύση Πρώιο:

«Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες ήμασταν σε ένα πανέμορφο μέρος στη Μύκονο. Ο Διονύσης είχε φέρει κάποια έργα και μας εξηγούσε κάποιες λεπτομέρειες για αυτά. Μου είχε πει λοιπόν να μιλήσω σε κάποιον Δήμαρχο για να στήσουμε ένα από τα έργα του σε κάποια πλατεία. Για εμένα ήταν ο Σαλβαντόρ Νταλί ο μοντέρνος. Εκείνη την ημέρα λοιπόν, σε αυτό το πάρτι που είχαμε κάνει του είπα να τραγουδήσει και να το απολαύσει. Τραγούδησε με την ψυχή του και κάποια στιγμή μου είπε “Που είναι ο Μιχαλάκης να έβλεπε όλα αυτά που κάνουμε σήμερα;”».

«Ο γιος του έφυγε πριν 8 χρόνια. Η γνωριμίας μας ήταν ιδιαίτερη. Πριν κάποια χρόνια μου τον στέλνει μια φίλη μου στο σπίτι μου στη Μύκονο για να μου ζωγραφίσει κάποια πράγματα. Βλέπω έναν κούκλο να έρχεται στο σπίτι και αφού γνωριζόμαστε, μετά ξεκινάει να ζωγραφίζει όλη μέρα. Κάποια στιγμή του λέω αν θέλει να έρθει για φαγητό μαζί μου έξω και δεν δέχτηκε. Άλλη στιγμή του προτείνω ξανά να πάμε για φαγητό και εγώ τότε ήμουν με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ, ήρθε και τα βρήκαν πολύ καλά μεταξύ τους. Εκείνο το βράδυ εγώ έφυγα νωρίτερα, εκείνος παρέμεινε και γνώρισε τη σύζυγό του εκείνο το βράδυ. Η γυναίκα του μετά από λίγο καιρό τον άφησε και μεγάλωσε μόνος του τον γιο του».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Είναι ο τρόπος που έφυγε, με τον ίδιο τρόπο με τον γιο του"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην παρουσίαση της εκπομπής "Happy Day" του ALPHA είπε επί του θέματος; «Είναι ο τρόπος που έφυγε. Με τον ίδιο τρόπο. Ο Κίμωνας που είναι και πολύ δικός μου φίλος και με ενημέρωσε τη Παρασκευή για το τι συνέβη. Είναι ότι υπάρχουν διάφορα σενάρια που συζητιούνται γιατί ακόμα δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση και το επίσημο πόρισμα της τροχαίας. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να έπαθε ανακοπή, κάποιοι εγκεφαλικό, κάποιοι ότι έχασε τον έλεγχο, κάποιοι φοβούνται μην επέλεξε να φύγει με τον ίδιο τρόπο που έφυγε και ο γιος του».