Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη ανάρτηση με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου

Από το Σαββατοκύριακο που πέρασαν μαζί

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Πατούλης έχει προχωρήσει τη ζωή του και σύντομα ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για εκείνον, αφού η 33χρονη σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου, περιμένει το παιδί του και μαζί ετοιμάζουν τον γάμο τους. Προσπάθησαν πολύ να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν έκτοτε πως δεν υπάρχει λόγος να παίζουν κρυφτό.

Παραμένουν διακριτικοί, χωρίς να κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν έκαναν ούτε κοινές αναρτήσεις στα social media τους. Βέβαια, αυτό άλλαξε σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, όπου ο πολιτικός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις πρώτες φωτογραφίες με την καλή του από το 8ο Πανελλήνιο συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής που πραγματοποιήθηκε στις 21-22/9 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε επίσης: Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Σταυράκη: Από ερωτευμένοι δύο ξένοι - Η γνωριμία, ο γάμος, το παιδί και το εξώδικο

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Εκείνη ήταν ντυμένη στα μαύρα και στις φωτογραφίες δεν φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ δίπλα της ο μέλλοντας σύζυγός της φορούσε ένα σκούρο γκρι κοστούμι και την θαύμαζε όσο εκείνη μιλούσε. Χαιρετούσαν μαζί όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο συνέδριο και έδειχναν άκρως ευδιάθετοι - δείτε εδώ και τις πρώτες παπαρατσικές εικόνες τους από βραδινή τους έξοδο.

Facebook / Γιώργος Πατούλης

Facebook / Γιώργος Πατούλης

Για όσους δεν γνωρίζουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, ο πρώην Περιφερειάρχης της Αττικής και η μέλλουσα γυναίκα του περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους, που όπως αποκαλύφθηκε, είναι κοριτσάκι και επρόκειτο να το ονομάσουν "Πόπη".

Στόχος του ζευγαριού είναι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πριν την γέννηση του μωρού, με θρησκευτικό γάμο. Η Νάνσυ Κοιλού διανύει, μάλιστα, τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο πρώην Περιφερειάρχης ήταν χρόνια συνεργάτης με την τώρα σύντροφο του. Η ίδια, είχε εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο και ασχολούταν ενεργά με τα κοινά και τις επιχειρήσεις. Την τελευταία δεκαετία εργαζόταν πλάι του τότε Περιφερειάρχη της Αττικής ως γραμματειακή υποστήριξη. Η κατά 33 χρόνια μικρότερη του γυναίκα, συχνά τον συνόδευε σε συναντήσεις του κ. Πατούλη, ενώ πολλές φορές την "έπιανε" ο φακός να στέκεται δίπλα του πριν ανακοινωθεί ο δεσμός τους.