Χάρης Δούκας: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου του με την 28χρονη σύντροφό του

Λιτό και κομψό, όπως και το ζεύγος

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Χάρης Δούκας, ο Δήμαρχος Αθηνών, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, ετοιμάζεται να παντρευτεί την καλή του. Το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, αποκαλύφθηκε το προσκλητήριο του γάμου του και όλες οι λεπτομέρειες για το μέρος, την ώρα και την ημερομηνία.

Λίγες μέρες έχουν μείνει, λοιπόν, μέχρι το μυστήριο να πραγματοποιηθεί, αφού έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 19:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, Πολιούχου Θηβών, που βρίσκεται στην πλατεία Θήβας. Αποφάσισαν, δηλαδή, να κάνουν την τελετή στο μέρος από όπου κατάγεται η νύφη τελικά. Κουμπάροι τους θα είναι οι τρεις αγαπημένοι τους φίλοι, Λάζαρος Καραούλης, Ιωάννα Χριστοπούλου - Κόντη και ο Κωνσταντίνος Πανδής.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο γοητευτικός νέος δήμαρχος της Αθήνας - Η ηλικία, η καταγωγή και το έργο του

Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου του Χάρη Δούκα

Ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Γεωργία όταν βρίσκονταν στο σπίτι, χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς είναι μία στιγμή που θέλουν να κρατήσουν προσωπική - δείτε εδώ την τρυφερή του εξομολόγηση για εκείνη.

Για όσους δεν έχουν μάθει ακόμα ποια είναι η μέλλουσα σύζυγός του... η Γεωργία, είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά. Η Γεωργία γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών ενώ το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».