Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Νίκος Συριγός: Με διχτυωτό καλσόν στο Καλλιμάρμαρο η τραγουδίστρια - Νέα έξοδος με τον σύντροφό της

Παρακολούθησαν τον Παναθηναϊκό

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος μετρούν έναν χρόνο σχέσης και πλέον δεν την κρύβουν από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους. Μπορεί στην αρχή να έβγαιναν στα... κρυφά και να απέφευγαν επίσημες εξόδους, ωστόσο, τώρα δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται καθώς πρόκειται για μια σχέση που έχει σταθερές βάσεις για το μέλλον.

Μετά λοιπόν το όμορφο καλοκαίρι που πέρασαν μαζί, αφού η τραγουδίστρια αποφάσισε να μην κάνει καλοκαιρινή περιοδεία για να αφιερώσει τις διακοπές της στον σύντροφό της, ταξίδεψαν σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Σταθμός όμως ήταν η Μύκονος όπου έχει σπίτι η οικογένεια της.

Το ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές στη θάλασσα (με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει), ωστόσο, απέφευγαν τις βόλτες στα κοσμικά σοκάκια.

Η νέα έξοδος Ελεωνόρας Ζουγανέλη - Νίκου Συρίγου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος το βράδυ της Κυριακής 22/9 βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο όπου έπεσε η αυλαία του 6ου τουρνουά "Παύλος Γιαννόπουλος" όπου πραγματοποιήθηκε στην μνήμη του. Παράλληλα τα 7 αστέρια του Παναθηναϊκού προστέθηκαν δίπλα στους πέντε Ολυμπιακούς κύκλους.

Για την ιστορία η Παρτίζαν κέρδισε 75-64 τον Παναθηναϊκό και η Εφές 89-66 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το ζευγάρι λοιπόν παρακολούθησε το τουρνουά μαζί με περίπου 40.000 ακόμα κόσμο. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στις κερκίδες αλλά και στη συνέχεια δίπλα δίπλα.

«Θαυμάζω τα πάντα σε εκείνη. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ελεωνόρα έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους που είναι δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου το έχω ότι είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό μου και η ψυχή μου έχουν ανοίξει μαζί της. Διαφωνούμε πολλές φορές στον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος και τόσο αδιάλλακτος στις απόψεις σου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της διαδικασίας όλης αυτής του γάμου. Το θέμα είναι να είσαι καλά», έχει εξομολογηθεί ο Νίκος Συρίγος για την σύντροφό του.