Έλενα Τσαβαλιά: "Λύγισε" στην σκηνή του Δελφινάριου για τον Σεφερλή - «Μείναμε με 600.000 ευρώ χρέος και ένα μωρό στην αγκαλιά»

Η εξομολόγηση στήριγμα για τα όσα έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα

Τεράστια συγκίνηση στους θεατές του Δελφινάριου προκάλεσε η Έλενα Τσαβαλιά με την εξομολόγηση της για τον Μάρκο Σεφερλή. Στο τέλος της παράστασης η σύζυγός του πήρε το λόγο και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην αρχή της σχέσης τους όταν ήταν ακόμα έγκυος στο γιο τους, Χάρη (που σήμερα έχει μεγαλώσει και είναι πλέον ενήλικας).

Η γυναίκα του λοιπόν αναφέρθηκε στα πρώτα τους βήματα στο θέατρο και στο χρέος των 600.000 ευρώ, μιλώντας για τους ανθρώπους που έμειναν δίπλα τους αλλά και εκείνους που τον εγκατέλειψαν.

Η εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή

«Εσύ, εγώ και δύο φίλοι που σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου. Κι έτσι μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά και με εσένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο. Που έμοιαζε σχεδόν αυτοκτονία. Και σου είπε πάμε, να αυτοκτονήσουμε μαζί. Και κάπως έτσι έγινα ο βράχος σου, άγγελός σου και όλα αυτά τα υπέροχα που λες στον κόσμο για μένα» εξομολογήθηκε και ευχαρίστησε τους συνεργάτες τους.

Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας, έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά προκειμένου να πάρουν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα. Έχω δει ερπετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε "γλείφουν" προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό το οποίο βιώνεις.

Έχω δει αρπακτικά να προσπαθούν και κάποια από αυτά να καταφέρνουν κιόλας να κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με εσένα για εσένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις με αφοσίωση», είπε η Έλενα Τσαβαλιά φανερά συγκινημένη και βουρκωμένη κοιτώντας τον άντρα της, Μάρκο Σεφερλή.


Με αυτό τον τρόπο η Έλενα Τσαβαλιά θέλησε να υποστηρίξει τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 25 χρόνια. Ο κωμικός ηθοποιός έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις για το σκετς που έχει στην παράσταση του με το non binary Nemo, το νικητή της Eurovision 2024.

Πολλές εκπομπές έχουν βγει και τον έχουν κράξει δημόσια, με τον ίδιο να έχει βγει μέσω του προφίλ του στο Instagram και να απαντήσει με σκληρά λόγια κάνοντας παράλληλα αποκαλύψεις.