Κοινωνία ώρα Mega: «Θεού θέλοντος και καιρού...» - Εξελίξεις με την υγεία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Η ανακοίνωση της Ανθής Βούλγαρη

Εκτός εκπομπής Κοινωνίας ώρα Mega βρίσκεται εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος λόγω υγείας. Με την είδηση πως κάτι συμβαίνει με την υγεία του, το Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τετάρτη 18/9, έβγαλε στον αέρα την Ματίνα Παγώνη η οποία μετέφερε όλες τις εξελίξεις αποκαλύπτοντας πως έπαθε παγκρεατίτιδα (δείτε εδώ τι είναι).

Ο παρουσιαστής λοιπόν και σήμερα Δευτέρα 23/9 λείπει από τη θέση του στην εκπομπή, με την Ανθή Βούλγαρη να μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και να αποκαλύπτει πότε θα καταφέρει να επιστρέψει στο πλατό.

Η ανακοίνωση της Βούλγαρη για τον Χασαπόπουλο

«Καλή σας ημέρα παιδιά, καλή εβδομάδα. Θέλω να χαμογελάτε παιδιά και όλα περαστικά να είναι. Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για τον Ιορδάνη. Αύριο, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα είναι εδώ. Όλα καλά να πάνε και θα είμαστε εδώ πέρα σύσσωμη η ομάδα», είπε χαρακτηριστικά στην Κοινωνία Ώρα Mega η δημοσιογράφος.

Τι αναφέρει η σύζυγός του;

Δηλώσεις, όμως, έκανε και η σύζυγός του, με την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι που πέρασε στα "κρυφά". Οι δυο τους είναι καιρό μαζί και θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα επιτέλους. Παρόλο που προσπάθησαν να το προστατεύσουν από τα media, διότι δεν αρέσει σε κανέναν από τους δύο η δημοσιότητα, διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες - δείτε τις εδώ, αλλά το άφησαν πίσω τους.

Η αγαπημένη του, λοιπόν, η οποία είναι δίπλα του φυσικά όλες αυτές τις δύσκολες ώρες, σημείωσε για τον καλό της: «Ευτυχώς ο Ιορδάνης πάει καλά. Είναι κάτι που το ξεπερνάει και θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο. Σε 2-3 μέρες θα πάει εξιτήριο. Ευτυχώς είναι ελαφριάς μορφής παγκρεατίτιδα. Η αλήθεια είναι πως ανησυχήσαμε πολύ, αλλά σημασία έχει πως τώρα ο Ιορδάνης πάει πολύ καλά».