Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Γιόρτασαν τα 2α γενέθλια του γιου τους με ένα ξεχωριστό πάρτι!

Το ποδόσφαιρο πρωταγωνίστησε

Instagram/laura_narjes

Γενέθλια είχε χθες (21/9) ο γιος που απέκτησε η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, με τους δύο γονείς να οργανώνουν ένα ξεχωριστό πάρτι για τον μικρό Αλέξανδρο. Ο χώρος και τα γλυκά ήταν όλα διακοσμημένα με βάση το ποδόσφαιρο με την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να μοιράζεται σήμερα ορισμένα στιγμιότυπα από τη γιορτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι συνεχίζουν να αποδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για αυτούς και πόσο αφοσιωμένοι είναι στον μικρό Αλέξανδρο. Το πάρτι γενεθλίων του γιου τους ήταν γεμάτο χαρά, παιχνίδια και αγάπη, κάνοντας αυτή την ημέρα πραγματικά αξέχαστη για όλους τους παρευρισκόμενους.

Δείτε επίσης: Λάουρα Νάργες: Αδυνάτισε κι άλλο - Η φωτογραφία έξω από το πατρικό στην Γερμανία

Η ανάρτηση που έκανε η Λάουρα Νάργες για τον γιο της με τον Χρήστο Σαντικάι

«Η ωραιότερη και πιο σημαντική ημερομηνία της ζωής μου. Το μωρό μου έγινε 2 χρονών!!! Αλέξανδρε μου, μωρό μου, καμάρι μου, τσικάρι μ´, σ´αγαπάω τόσο μα τόσο πολύ που δεν περιγράφεται με λέξεις! Σε θαυμάζω και σε καμαρώνω, με κάνεις τόσο υπερήφανη και είμαι τόσο τυχερή που με επέλεξες και είμαι η μαμά σου! Πόσα πολλά πράγματα ξέρεις ήδη να κάνεις, να λες, και πόσο γρήγορα εξελίσσεσαι κάθε μέρα βήμα βήμα! Γλυκός, τρυφερός, ήσυχος, ναζιάρης, σοβαρός, αυτόνομος, έξυπνος, φιλόζωος, κοινωνικός, ευγενικός και τόσα πολλά άλλα! Μία απίθανη καλή ψυχή, ένας υπέροχος άνθρωπος, με το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», έγραψε η Λάουρα Νάργες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Να τα χιλιάσεις αγάπη μου, να έχεις πάντα την υγεία σου σε σώμα και ψυχή, και να έχεις όλα όσα ποθείς στη ζωή σου όσο πιο εύκολα γίνεται. Η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα δίπλα σου να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα. Να το θυμάσαι», σημείωσε η Λάουρα Νάργες και εξέφρασε επίσης την ευχή της ο γιος της με τον Χρήστο Σαντικάι να κατακτήσει ό,τι επιθυμεί στη ζωή του. «Μου λένε, και κατανοητό, ότι είναι ακόμα “νωρίς”, αλλά να θυμάστε κάτι, ο Αλέξανδρος θα κατακτήσει τα γήπεδα ποδοσφαίρου…», ανέφερε δείχνοντας πόσο πιστεύει σε εκείνον.

Η Λάουρα Νάργες δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συγγενείς και φίλους που παρευρέθηκαν στη γιορτή και δείχνουν την αγάπη τους προς τον Αλέξανδρο: «Ευχαριστούμε τους αγαπημένους μας συγγενείς και λατρεμένους μας φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και δείχνουν καθημερινά ο καθένας με τον τρόπο του την αγάπη τους προς τον Αλέξανδρο. Δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για εμένα. Χωρίς εσάς τίποτα δε θα ήταν το ίδιο».