Κόρα Καρβούνη - Η σκληρή οικονόμος του «Grand Hotel» δεν μπορεί τα social media: «Είδα για τρία λεπτά TikTok και κουράστηκα»

«Δεν είμαι boomer, το '80 γεννήθηκα, αλλά...»

Η Κόρα Καρβούνη επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τον ρόλο της Αγγέλας, της σκληρής οικονόμου στο υπερπολυτελές «Grand Hotel», τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα αύριο (23/9). Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Weekenders και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά, καθώς και για την ιδιαίτερη προσέγγιση που έχει η νέα αυτή παραγωγή.

Όπως εξήγησε η Κόρα Καρβούνη, αυτή η νέα, ελληνοποιημένη εκδοχή της σειράς έχει εμπλουτιστεί με έξυπνες σεναριακές προσθήκες, όπως η ενσωμάτωση χαρακτήρων προσφύγων που θα εμπλακούν στην ιστορία. Η σειρά μεταφέρει τους θεατές στο 1925, σ’ ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο που φιλοξενεί εκλεκτούς επισκέπτες και αποτελεί το σκηνικό για μια μυστηριώδη και αστυνομική πλοκή.

Τα πρώτα «spoilers» από την Κόρα Καρβούνη

«Έχει γίνει κάτι πολύ έξυπνο από τους σεναριογράφους μας. Έχουν προστεθεί κάποιοι πρόσφυγες που θα εμπλακούν με το προσωπικό του ξενοδοχείου. Ο τρόπος που έχει γίνει αυτή η πλοκή είναι πραγματικά εντυπωσιακός! Μεταφερόμαστε στο 1925 όπου υπάρχει αυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που εργάζεται πολύς κόσμος και έχει εκλεκτούς καλεσμένους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο θεατής πρέπει να είναι πολύ παρατηρητικός γιατί είναι μια ιστορία αστυνομική και μυστηρίου. Πρέπει να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες γιατί εκεί θα καταλάβει τι κρύβεται από πίσω», προειδοποίησε η Κόρα Καρβούνη σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης.

Η Κόρα Καρβούνη μίλησε και για τη στάση της απέναντι στο θέατρο και τους ρόλους που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής. «Δεν διαχωρίζω το εμπορικό με το ποιοτικό θέατρο. Εγώ θέλω να είμαι ηθοποιός», δήλωσε η ηθοποιός, επισημαίνοντας πως δεν περιορίζει τον εαυτό της σε ταμπέλες. Αν και οι περισσότεροι την έχουν ταυτίσει με δραματικούς ρόλους, η ίδια θεωρεί τον εαυτό της και κωμική ηθοποιό.

Η σχέση της με τα social media

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τα social media (έχοντας κλείσει τα προφίλ της εκεί), η Κόρα Καρβούνη ήταν ξεκάθαρη: «Θεωρώ παράλογα τα social media. Είμαι λίγο πιο παλιάς κοπής άνθρωπος. Μπορεί να γεννήθηκα το 1980, δεν είμαι boomer, αλλά δεν μου ταιριάζουν τα social media. Βλέπω άλλους που έχουν μεγάλο ταλέντο και τους ζηλεύω, αλλά εγώ δεν το έχω. Προσπάθησα να δω TikTok και κουράστηκα στα τρία λεπτά. Δεν είμαι άνθρωπος της ταχύτητας και με ανησυχεί αυτή η ταχύτητα».

Η ηθοποιός επεσήμανε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να μοιράζεται κάθε λεπτομέρεια της ζωής της δημόσια. «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λέω πού πάω και τι κάνω σε όλους», τόνισε, προσθέτοντας πως προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.