Κώστας Φραγκολιάς – Σπάνιες φωτογραφίες από τον στρατό: «Πολλά τα μέρη που είδα και έζησα»

Παρουσιάστηκε σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια

Ο Κώστας Φραγκολιάς μοιράστηκε ορισμένα νοσταλγικά στιγμιότυπα και αδημοσίευτες φωτογραφίες από την περίοδο που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Ο συνεργάτης του Happy Day παρουσιάστηκε σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια, και θυμάται με όμορφο τρόπο εκείνη την εποχή, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τις εμπειρίες που έζησε και τα μέρη που είδε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Πιο συγκεκριμένα, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία με την 232 ΕΣΣΟ, ή αλλιώς 94 Ε. Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρει με συγκίνηση πως ακριβώς 30 χρόνια πριν ξεκίνησε ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και προκλήσεις. «Πολλά τα μέρη που είδα και έζησα…» γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram, συνοδεύοντας τα λόγια του με μια σειρά από φωτογραφίες που τον δείχνουν να ποζάρει με τους συναδέλφους του στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο videoclip των Coldplay με τον Κώστα Φραγκολιά - Με τζιν σορτσάκι και πορτοκαλί παντοφλάκια στο Ηρώδειο

O Κώστας Φραγκολιάς σε ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις»

«Ακριβώς 30 χρόνια πριν ξεκίνησε αυτό το ταξίδι…», συνεχίζει ο Κώστας Φραγκολιάς ενώ μοιράστηκε στιγμές που έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη του. Οι εικόνες τον δείχνουν να χαμογελάει πλατιά, φορώντας στρατιωτικά, να κάνει κάμψεις, οπλασκήσεις και να κοιμάται, καλύπτοντας ένα… ευρύ φάσμα της θητείας. Δεν έλειψαν τα σχόλια που του λένε πως θα έπρεπε να νιώθει περήφανος, αλλά φυσικά υπήρχαν κι εκείνοι που του έκαναν πλάκα, λέγοντάς του ότι μοιάζει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίo»

Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο Κώστας Φραγκολιάς δεν παρέλειψε να αναφέρει πως έπεφτε… πολύ περπάτημα όσο υπηρετούσε στον στρατό, αλλά σε κάθε περίπτωση νιώθει ευγνώμων που έκανε αυτό το ταξίδι και σήμερα έχει να θυμάται πολλές όμορφες στιγμές από τότε.