Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη: Επέλεξαν μαζί τα βαφτιστικά της μικρής Μικαέλας

Μαμά και κόρη ξανά ενωμένες

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάφτιση της μικρής Μικαέλας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου. Μετά από μια περίοδο έντασης στη σχέση τους, μητέρα και κόρη είναι ξανά αχώριστες και χαίρονται τις μοναδικές αυτές στιγμές προετοιμασίας για την βάφτιση της μικρής πριγκίπισσάς τους.

Πρόσφατα επισκέφθηκαν ένα από τα πιο δημοφιλή ατελιέ της Αθήνας, όπου η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη διάλεξαν με προσοχή τα πρώτα ρούχα της μικρής Μικαέλας, θέλοντας να κάνουν αυτή τη σημαντική στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή. Τα βαφτιστικά περιλαμβάνουν ένα υπέροχο λευκό φόρεμα και παπούτσια, διακοσμημένα με λουλούδια και φιογκάκια.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου – Μετά την επανασύνδεση με την κόρη της, βαφτίζει την εγγονή της: Όλες οι λεπτομέρειες

Η λεπτομέρεια που διάλεξε η Άντζελα Δημητρίου για την κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη

Επίσης, η Λαίδη φρόντισε να επιλέξει ιδιαίτερα αξεσουάρ για την αγαπημένη της εγγονή, όπως φυσικά και το σταυρουδάκι με διακριτικές λεπτομέρειες, που θα συνοδεύει την Μικαέλα σε όλη της τη ζωή. Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής, καθώς δεν κρύβει πόση μεγάλη αγάπη έχει στη μικρή κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη και πόσο την έχει ανανεώσει.

Η βάφτιση θα τελεστεί παρουσία στενών φίλων και συγγενών, ενώ το προσκλητήριο της εκδήλωσης είναι ήδη στα χέρια των καλεσμένων. Το θέμα της διακόσμησης θα κινηθεί σε απαλά χρώματα, με λουλούδια και διακριτικές λεπτομέρειες που θα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής. Η Άντζελα Δημητρίου δεν έκρυψε τη χαρά της για το γεγονός ότι θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά της, σε μια τόσο ιδιαίτερη περίσταση, επισημαίνοντας ότι για εκείνη η Μικαέλα είναι «ό,τι πιο πολύτιμο» έχει.

Η συγκεκριμένη στιγμή αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την οικογένεια της Άντζελας Δημητρίου, καθώς δείχνει ότι οι μεταξύ τους σχέσεις είναι ξανά αγαπημένες και πως όταν υπάρχει αγάπη και διάθεση για συνεννόηση όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της κοινή δημόσια εμφάνιση με την οικογένειά της μετά την επανασύνδεση κατά τον γάμο του Κωνσταντίνου Παντζή με την Κατερίνα Νάκα, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι παρατήρησαν τη θετική αλλαγή στη δυναμική τους.