Γαλάτεια Βασιλειάδη: Έκλεισε τα 29 η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου – Το απίθανο σχέδιο της τούρτας της

Ξεκάθαρα εμπνευσμένη από τα παιδιά της

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα 29α γενέθλιά της γιόρτασε η Γαλάτεια Βασιλειάδη, σύντροφος του τραγουδιστή Γιώργου Παπαδόπουλου, και το γιόρτασε φυσικά με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Γαλάτεια, που πέρσι συμμετείχε στο J2US μαζί του και έκλεψε την παράσταση με τις χαριτωμένες εμφανίσεις της, διοργάνωσε ένα μοναδικό πάρτι, γεμάτο χαμόγελα και χρώματα.

Το highlight της βραδιάς δεν ήταν άλλο από την εντυπωσιακή τούρτα με θέμα τα αγαπημένα Pokémon! Η Γαλάτεια, που φαίνεται να γνωρίζει καλά τις προτιμήσεις του 6χρονου γιου της, επέλεξε μια τούρτα εμπνευσμένη από το Pokémon Jigglypuff, το οποίο είναι και η αγαπημένη φιγούρα του μικρού. Το γλυκό αυτό δημιούργημα ενθουσίασε όχι μόνο τον γιο της αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους, μικρούς και μεγάλους, που δεν σταμάτησαν να της εύχονται και να λένε κολακευτικά σχόλια για την επιλογή της.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδόπουλος & Γαλάτεια Βασιλειάδη: Γενέθλια για τον γιο τους, Άγγελο, και πάρτι με θέμα τον Χάρι Πότερ!

Instagram / galatiavassiliades

Το μήνυμα της Γαλάτειας Βασιλειάδη για τα γενέθλιά της

«Άλλη μια χρονιά που σβήνω κεράκια, είμαι ευγνώμων που μεγαλώνω όμορφα με την οικογένειά μου δίπλα μου και πάνω απ’ όλα έχουμε την υγεία μας!», έγραψε η Γαλάτεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τους ανθρώπους που την σκέφτηκαν και της έστειλαν ευχές, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως φέτος τα γενέθλιά της ήταν «πιο γλυκά» από ποτέ.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στα παιδιά της, και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Η επιλογή της τούρτας με το αγαπημένο του Pokémon ήταν μια μικρή ένδειξη της μεγάλης αγάπης που έχει στους μικρούς Άγγελο και Ιορδάνη. Όπως αναφέρει η ίδια: «Για όσους δεν ξέρουν, πάνω στην τούρτα μου είναι το Pokémon Jigglypuff! Για να μην ξεχνάμε ότι είμαι αγορομάνα».

Instagram / galatiavassiliades

Σε πρόσφατη συνέντευξη η Γαλάτεια Βασιλειάδη είχε δηλώσει πως ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλει να κάνουν και τρίτο παιδί, ωστόσο εκείνη το αποφεύγει προς το παρόν.