Μαρίνα Ασλάνογλου: Μας συστήνει τον πατέρα της με μία τρυφερή αφιέρωση και ευχές

Είναι ίδια με εκείνον!

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την Μαρίνα Ασλάνογλου την γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους της σε τηλεόραση και θέατρο, τον πατέρα της, ωστόσο, δεν τον είχαμε δει. Η γοητευτική ηθοποιός, που πέρσι πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, έκανε πρόσφατα μια συγκινητική ανάρτηση στα προσωπικά της social media, όπου μας έδειξε για πρώτη φορά τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε της.

Η ηθοποιός γενικά αποφεύγει να προβάλλει την οικογένειά της στα μέσα, ωστόσο θέλησε με αυτήν την κίνηση να τιμήσει τον μπαμπά της, δείχνοντας πόσο δεμένη είναι μαζί του. Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι ολόιδιοι, με την Μαρίνα Ασλάνογλου να έχει κληρονομήσει πολλά όμορφα χαρακτηριστικά της από εκείνον.

Το στιγμιότυπο της Μαρίνας Ασλάνογλου με τον πατέρα της

Στη φωτογραφία, η ίδια ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον μπαμπά της, ενώ τη συνοδεύει με μια ιδιαίτερη αφιέρωση, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου». Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Μαρίνα Ασλάνογλου μοιράζεται δημόσια στιγμές μαζί του από την καθημερινότητά της.

Βέβαια η ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία της απέναντι στην οικογένεια, καθώς η ίδια είναι μητέρα ενός μικρού γιου, τον οποίο προσπαθεί να μεγαλώσει με αγάπη. Η σχέση της με τον πατέρα της σίγουρα αποτελεί πρότυπο για εκείνη και μια σημαντική πηγή στήριξης.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο» - Όσα άλλαξαν στη ζωή της τους τελευταίους μήνες

Πέρα από τις επαγγελματικές της επιτυχίες, η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι αφοσιωμένη και στη μητρότητα. Η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ο γιος της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της, μετά το διαζύγιό της με τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα και πως προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του.

Η ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η Μαρίνα Ασλάνογλου δείχνει πως τα καταφέρνει εξαιρετικά, με την αγάπη της οικογένειάς της να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.