Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από τον ΑΝΤ1: «Είναι έλλειψη σεβασμού!! Μετά από 33 χρόνια άφησέ τη να...»

Μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μία ιδιαίτερη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, κατά την οποία μίλησε για την νέα συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά στο Buongiorno μετά από τόσα χρόνια, ενώ μίλησε και για άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης και σχολίασε κάποια από τα πιο "καυτά" θέματα της επικαιρότητας.

Τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου για την Λίτσα Πατέρα

«Νιώθω ότι μετά την Ελένη, έφτασα ταβάνι. Αν δεν ήταν η Φαίη, θα ήταν να μην ξαναγυρίσω σε ομάδα εκπομπής. Νομίζω ότι έχω κλείσει. Τώρα το έκανα για εκείνη και το χαίρομαι για εκείνη. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι σαν να συνεργάζεσαι με μια γεννήτρια, με τροφοδοτεί, είναι εμπειρία. Μιλάμε με τα μάτια και καταλαβαινόμαστε απόλυτα. Το "πρότυπο" είναι μία βαριά λέξη αλλά σίγουρα αν έβλεπα τον εαυτό μου και έλεγα, θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση, τον Ανδρέα έβλεπα, γιατί τα έχει όλα», είπε αρχικά για τη νέα τηλεοπτική του παρέα.

Για τον σάλο γύρω από το όνομα του Μάρκου Σεφερλή και τις απειλές με τους παρουσιαστές σχολίασε: «Τον καταλαβαίνω τον Μάρκο. Είμαι ο τελευταίος που περιμένετε να τον στηρίξει, γιατί μας χωρίζουν πολλά πράγματα, γεγονότα και απόψεις, αλλά νιώθω την ανάγκη να βοηθήσω να ηρεμήσει όλο αυτό, γιατί αδικείται, πολλές φορές κι από δικές του συμπεριφορές... Είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και δημιουργούς, είναι τρομερά εργατικός, έχει βοηθήσει κόσμο και κανένας δεν το ξέρει, αλλά το να απαντά κατά μόνας - καταλαβαίνω ότι νιώθει το άδικο να τον πνίγει - αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει όλο αυτό και να κάνουμε πίσω όλοι, και από τις δύο πλευρές» - δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ), εξήγησε: «Μάλλον βόλευε να βγει αυτό το απόσπασμα σαν τίτλος. Είπα ότι ξέρετε ότι δεν μιλάω με τον Γιώργο, ότι δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί του, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι πέρυσι πήρε τη σεζόν. Το επιχείρημά μου δηλαδή ήταν ότι δεν είμαι εμμονικός και ότι παρόλο που μερικές φορές δυσκολεύομαι να γράψω κάτι, θα το γράψω».

Και επισήμανε στο τέλος για την Λίτσα Πατέρα, για την οποία έχει γράψει ολόκληρο κείμενο σχετικά με την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 (διαβάστε εδώ τα αιχμηρά του σχόλια), επισήμανε: «Υπάρχει ένα μασίφ ντουέτο, που ήταν το Μπαρμπαρίγου - Πατέρα που όλοι όσοι παίξαμε απέναντι λέγαμε χαμένη υπόθεση. Για όλα αυτά και άλλα τόσα, γιατί πρώτα υπήρχε η Λίτσα Πατέρα και μετά χτίστηκε ο ΑΝΤ1, θεωρώ ότι στην τελευταία εκπομπή το Πρωινού ή της Μπέττυς Μαγγίρα (έπρεπε να αποχαιρετήσει το κοινό)... αυτό που μετά από 33 χρόνια εξαφανίστηκε, όχι μόνο δεν μου άρεσε με κάνει να νιώθω έλλειψη σεβασμού».

«Είναι χειμαρρώδης πάντα ο Δημήτρης και πάντα δίνει τίτλους, ακόμα κι όταν δεν μπαίνουν ολόκληροι. Με εντυπωσιάζει που ακόμα εντυπωσιάζεται που βγαίνει το απόσπασμα του τίτλου. Έτσι λειτουργεί, παιδιά», είπε μετά την προβολή του βίντεο η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ σε αυτό που λέει για τη Λίτσα Πατέρα συμφωνώ, ότι δεν έπρεπε απλά να "εξαφανιστεί". Μετά από 33 χρόνια άφησέ τη να βγει στον αέρα να αποχαιρετήσει. "Είναι η τελευταία μου εκπομπή, είμαι εδώ τόσα χρόνια". Εγώ σε αυτό συμφωνώ, είναι έλλειψη σεβασμού.

Για τον αποχαιρετισμό λέει ο Δημήτρης, όχι επειδή έφυγε. Κατά τα άλλα, εγώ καταλαβαίνω ότι οι εκπομπές είναι ζωντανοί οργανισμοί, ότι κάθε παρουσιαστής θέλει να κάνει τις επιλογές του. Μπορεί ο Γιώργος να ένιωθε ότι δεν έχει περιθώριο για ζώδια τώρα στο Πρωινό. Εγώ το σέβομαι αυτό, αλλά συμφωνώ στο θέμα του αποχαιρετισμού».