Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ο πιο δύσκολος αποχωρισμός, η πιο μεγάλη απώλεια...»

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης περνάει μία μεγάλη δοκιμασία αυτές τις ώρες, καθώς θρηνεί μία σημαντική απώλεια, τη μεγαλύτερη, όπως τη χαρακτήρισε. Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, μοιράστηκε τον πόνο του και αποκάλυψε το βαρύ πένθος που βιώνει.

Μπορεί ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής να μην ανέφερε ποιο πρόσωπο έχασε, ωστόσο πολλοί στα σχόλια κάνουν λόγο για τη μητέρα του -και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έχει χάσει τον πατέρα του, εδώ και χρόνια. «Ο πιο δύσκολος αποχωρισμός * η πιο μεγάλη απώλεια», ανέφερε στην ανάρτησή του, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα κρατάει ένα χέρι δικού του ανθρώπου.

Κύμα στήριξης προς τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, γεμίζοντας την ανάρτησή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη με μηνύματα αγάπης και υποστήριξης.

«Οι μανούλες που αγάπησαν και φρόντισαν τα παιδιά τους, δεν τα εγκαταλείπουν ποτέ… Θα νιώθετε την παρουσία της πάντα, την μυρωδιά της, ακόμα και το άγγιγμα της», «Συλλυπητήρια… Μάνα είναι μόνο μια. Να είστε γερός να την θυμόσαστε», «Ο Θεός να την αναπαύει, η ευχή της παρηγοριά και βάλσαμο στη καρδιά σου», ήταν μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Τι είχε δηλώσει για την απώλεια του πατέρα του

Ο παρουσιαστής έχει χάσει και τον πατέρα του. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είχε αναφερθεί στο παρελθόν με συγκινητικά λόγια για τη δική του απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή ενώ του κρατούσε το χέρι. «Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Όταν το ανακαλύψαμε είχε εξαπλωθεί σχεδόν παντού. Η ενασχόληση με τα ιατρικά με έχει κάνει να κοιτάζω κατάματα τις ασθένειες. Αλλά πάντα υπάρχει ο φόβος του θανάτου».

«Τον αισθάνθηκα όταν πέρασα κορονοϊό και ήταν ένας φόβος που με σημάδεψε. Ο πατέρας μου πέθανε κοντά στα παιδιά του, στο σπίτι του, κρατώντας μου το χέρι. Είναι ωραίο να αποχαιρετάς έτσι τους γονείς σου. Δεν θα ήθελα ο πατέρας μου ή κάποιος δικός μου άνθρωπος να πεθάνει μέσα σε μια ΜΕΘ», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.