Ακυρώνεται η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου – Το πρόβλημα υγείας που τον αφήνει εκτός σκηνής

Η ανακοίνωση για όσους είχαν κλείσει εισιτήριο

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Απρόσμενη τροπή πήρε η προγραμματισμένη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου. Όπως ανακοινώθηκε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσεί από κορωνοϊό, γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει τη συναυλία του «Ταξίδι Χωρίς Σύνορα», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η είδηση της ακύρωσης προκάλεσε θλίψη στους θαυμαστές του, που περίμεναν με ανυπομονησία να απολαύσουν ζωντανά τον καλλιτέχνη. Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με λύπη ανακοινώνουν την ακύρωση της συναυλίας "Ταξίδι Χωρίς Σύνορα" που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού».

Δείτε επίσης: Νίκος Πορτοκάλογλου: Φωτογραφίες από το εξοχικό του στο Πήλιο - Παραδοσιακό με καταπράσινο κήπο, που έχει θέα βουνό και θάλασσα

Ο καλλιτέχνης, μετά από έντονη αδιαθεσία και υψηλό πυρετό, διαγνώστηκε με κορωνοϊό, και οι γιατροί του συνέστησαν να απέχει για τουλάχιστον μία εβδομάδα από κάθε δραστηριότητα, καθώς μόλις πρόσφατα είχε περάσει μια δύσκολη πνευμονία.

Πού πρέπει να απευθυνθούν όσοι είχαν εισιτήρια για τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου

Η κατάσταση της υγείας του Νίκου Πορτοκάλογλου, αν και σταθερή, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς πρόσφατα είχε περάσει πνευμονία. Οι γιατροί του επέμειναν ότι πρέπει να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό και να ακολουθήσει τις ιατρικές οδηγίες, ώστε να αναρρώσει πλήρως και να επανέλθει δυναμικά στις καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις.

Η διοργανώτρια εταιρεία έχει ήδη δρομολογήσει τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων για τα εισιτήρια της ακυρωθείσας συναυλίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω της πλατφόρμας more.com, θα δουν αυτόματα το αντίτιμο να επιστρέφεται στον λογαριασμό τους εντός 15 εργάσιμων ημερών. Για τους αγοραστές που πλήρωσαν με μετρητά, είναι απαραίτητο να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους στη διεύθυνση info@fairplay.gr, προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιστροφή του ποσού.