Τέλος το ξανθό για τη Δούκισσα Νομικού – Οι νέες φωτογραφίες της δεν έχουν καμία σχέση με τα συνηθισμένα

Makeover μετά από μιάμιση δεκαετία

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να τραβήξει την προσοχή για μία ακόμη φορά με μία τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Από την εποχή που στέφθηκε Σταρ Ελλάς μέχρι σήμερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε υιοθετήσει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, που αποτελούσε σήμα κατατεθέν της για πάνω από μία δεκαετία. Ωστόσο αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα εμφανίζεται με καστανά μαλλιά, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της, καθώς το makeover που έκανε στο Παρίσι φαίνεται να την κολακεύει αρκετά.

Δείτε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Αγώνες τένις, βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και γυμναστική στο ξενοδοχείο - Φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αμερική

Καστανή πλέον η Δούκισσα Νομικού

Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την παρουσιάστρια, η οποία φαίνεται να αποχαιρετά το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα που την καθόριζε από τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας. Πολλοί ήταν εκείνοι που τη συνέδεαν με την εικόνα της «ξανθιάς καλλονής», καθώς από την αρχή της καριέρας της στις πασαρέλες μέχρι και τη μετάβασή της στην τηλεόραση, η Δούκισσα επέλεγε το ανοιχτό αυτό χρώμα που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της.

Ωστόσο, φαίνεται πως η παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη για μία ριζική αλλαγή, καλωσορίζοντας μία πιο φυσική και ώριμη εκδοχή του εαυτού της. Οι καστανές αποχρώσεις που υιοθέτησε αναδεικνύουν τα έντονα μπλε μάτια της. «Ίδια αλλά διαφορετική», σημείωσε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πώς την υποδέχτηκε το κοινό

Οι ακόλουθοί της στα social media υποδέχτηκαν τη νέα της εμφάνιση με ενθουσιασμό. Στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της, πολλοί εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το πόσο της ταιριάζει το καστανό χρώμα, τονίζοντας ότι είναι πιο φρέσκο και νεανικό. Άλλοι πάλι δεν δίστασαν να αναφέρουν πως ήταν μία αλλαγή που έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό, καθώς της χάρισε της μια πιο γήινη και φυσική εμφάνιση.